Ο Vegan Cyclist κάνει κάποια από τα καλύτερα videos στο YouTube!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Screenshot 2017-11-05 19.49.34

Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το κίνημα των vegans (εδώ η εξήγηση σχετικά με το ποιος είναι vegan σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε) και είστε δύσπιστοι σε ό,τι σχετικό ακούτε ή διαβάζετε, θα σας συμβουλεύαμε στην περίπτωση του vegan cyclist να κάνετε μια εξαίρεση!

Βλέπετε με 42.161 συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube μάλλον κάτι ενδιαφέρον έχει να μοιραστεί μαζί μας. Ο κατά κόσμον Tyler Pearce έχει καταφέρει να κάνει το χόμπι του ένα πολύ ενδιαφέρον project. Το κανάλι του έχει άπειρα videos που καταγράφουν την καθημερινότητά του, τα ταξίδια του, τις διατροφικές του συνήθειες και τα tips που έχει να δώσει και με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να προσεγγίσει πολλούς road cyclists που θέλουν να μάθουν που…πάνε να μπλέξουν όταν ασχοληθούν με τον μαγικό κόσμο της ποδηλασίας δρόμου!

Για ριξτε λοιπόν μια ματιά στο κανάλι του και -πού ξέρετε;- μπορεί στο τέλος να σας αρέσει τόσο που να αγοράσετε και τη συλλογή του! (ναι, φυσικά και έκανε και τα δικά του ρούχα!)463x308_symlink_2017-08-06 07.48.34 1

 

Previous Article

1500 χλμ βόρεια του Αρκτικού Κύκλου…

Next Article

Οι επιδόσεις σας στην ποδηλασία και η κατάταξή σας στην αθλητική πυραμίδα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια