Πως να αγοράσετε το σωστό ποδήλατο.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
buyabike

Έχετε βρει τον τύπο ποδηλάτου που θέλετε, έπειτα θα πρέπει να βγείτε στην αγορά για να ψωνίσετε. Παρακάτω έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ψωνίσετε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη επιτυχία το σωστό ποδήλατο!

Δανειστείτε ένα ποδήλατο και δοκιμάστε το.

Εφόσον έχετε αποφασίσει τι είδος ποδήλατο θέλετε, για να είστε διπλά σίγουροι ότι είναι ο τύπος που χρειάζεστε δανειστείτε ένα ποδήλατο τέτοιου τύπου από κάποιον φίλο ή γνωστό σας και πηγαίνετε μια βόλτα. Μια μεγάλη βόλτα όμως και όχι ένα δυο τετράγωνα στην γειτονιά. 25-30 λεπτά είναι αρκετός χρόνος για να δείτε αν σας βολεύει ο τύπος του ποδηλάτου ή όχι.

Μην αγοράσετε το φτηνότερο ποδήλατο που θα βρείτε.

Όπως και σχεδόν οτιδήποτε στην καθημερινότητά μας, έτσι και με τα ποδήλατα, ότι πληρώσετε παίρνετε. Οι πιθανότητες είναι, αν αγοράσετε κάτι φτηνό, να το μετανιώσετε μετά από λίγο καιρό, είτε επειδή δεν θα δουλεύει όπως το θέλατε είτε επειδή θα χρειάζεται πιο συχνά σέρβις για να δουλεύει σωστά. Επίσης, τα πολύ φτηνά ποδήλατα, συνήθως είναι σιδερένια με αυξημένο βάρος και περιφερειακά άγνωστης προελεύσεως τα οποία δεν δουλεύουν όπως πρέπει. Από αυτούς τους παράγοντες στο τέλος, θα αγανακτήσετε και θα αγοράσετε ένα καλύτερο ποδήλατο, οπότε γιατί να μην κάνετε αυτή την αγορά από την αρχή;

Προτιμήστε κάποιο ποδηλατάδικο στην γειτονιά σας.

Εκτός του ότι θα βοηθήσετε έναν «γείτονα» σε αυτές τις δύσκολες μέρες, είναι και η καλύτερη πηγή για να μάθετε ό,τι πληροφορία θέλετε για το ποδήλατο που θα αγοράσετε. Επιπλέον, θα βρίσκετε το κατάστημα εκεί και μετά την αγορά του ποδηλάτου του σας για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε ζήτημα προκύψει.

Σκεφτείτε την αγορά μεταχειρισμένου ποδηλάτου.

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε ένα αξιοπρεπές ποδήλατο, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία είναι να δείτε την αγορά των μεταχειρισμένων. Πολλές φορές είναι προτιμότερο να αγοράσετε μεταχειρισμένο ποδήλατο, ειδικά αν δεν ξέρετε αν θα σας βολέψει ο τύπος ή αν θα είναι κατάλληλο για την χρήση που θα κάνετε. Βέβαια, όταν πρόκειται για αγορά μεταχειρισμένου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για την κατάσταση του ποδηλάτου, όπως επίσης και να μην είναι κλεμμένο.

Αφού αποφασίσατε τι είδους ποδήλατο χρειάζεστε, κάνατε αρκετές δοκιμές ποδηλάτων βγείτε στην αγορά και αγοράστε το πιο όμορφο -επειδή θα το καβαλάτε και αν δεν σας αρέσει τότε δεν θα το καβαλάτε- αλλά και αυτό με τα καλύτερα περιφερειακά για τα λεφτά που έχετε αποφασίσει να διαθέσετε.

Previous Article

Εκτός για 5 μήνες ο Sam Hill!

Next Article

Πανέμορφο ποδήλατο πίστας από την Mazda!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια