Πανέμορφο ποδήλατο πίστας από την Mazda!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Untitled

Η Ιαπωνική εταιρία αυτοκινήτων Mazda πρόσφατα πήγε από τους τέσσερις τροχούς στους δύο, αποκαλύπτοντας ένα μοναδικό ποδήλατο πίστας.

Σύμφωνα με την Mazda, το ποδήλατο είναι φτιαγμένο από όσο λιγότερα μέρη γίνεται με το πλαίσιο να είναι σφυρηλατημένο από ένα ενιαίο κομμάτι μετάλλου. Η εταιρία υποστηρίζει πως το ποδήλατο έχει το ίδιο στυλ με το MX-5, πως πρόκειται δηλαδή για ένα αγωνιστικό πίστας, που ψάχνει να εκφράσει την έμφυτη ομορφιά του μέσω του ποδηλάτου.

Mazda Design Press Conference

Ο σχεδιασμός ποδηλάτου από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, δεν είναι κάτι καινούριο, με την Jaguar να σχεδιάζει σε συνεργασία με την Team Sky και την Pinarello, εδώ και χρόνια, με το Dogma K8-S να είναι το τελευταίο καινοτόμο σχέδιό τους.

Άλλη εταιρία είναι η McLaren μαζί με την Specialized που έφτιαξαν μια ειδική έκδοση του S-Works Tarmac, το οποίο δόθηκε στην ομάδα της Astana και της Tinkoff-Saxo στο περισυνό Tour de France.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν θα βγει στην παραγωγή ή όχι, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα πιο όμορφα ποδήλατα πίστας που έχουν υπάρξει!

Δείτε τις φωτογραφίες του πρωτότυπου από την Mazda.

mazda-bike-kodo-concept-4

mazda-bike-kodo-concept-3

mazda-bike-kodo-concept-2

mazda-bike-kodo-concept-1

Previous Article

Πως να αγοράσετε το σωστό ποδήλατο.

Next Article

5 κορυφαίοι προορισμοί για όσους ετοιμάζουν ποδηλατικές διακοπές!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια