Πως η ΥT και ο Aaron Gwin άλλαξαν το «παιχνίδι». (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
aaron gwin roost downhill mtb

Ο Aaron Gwin δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες downhill που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον πλανήτη και η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο άθλημα έχει οδηγήσει πολλούς νέους, είτε ως αναβάτες είτε ως θεατές.

Η ΥΤ -Young Talent- είναι μια σχεδόν νεοσύστατη ποδηλατική εταιρία η οποία ειδικεύεται στα ποδήλατα βουνού. Χρησιμοποιεί το μοντέλο direct sales -πουλώντας κατευθείαν στον τελική καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες- και ως αποτέλεσμα είναι πολύ ανταγωνιστικά από άποψη τιμής και εξοπλισμού. Πέρα όμως από αυτά, είναι και πολύ προσεγμένα ως ποδήλατα.

Κανείς δεν ήξερε πως θα κινούταν η YT ως νεοσύστατη ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Downhill την περασμένη χρονιά, καθώς όπως ακουγόταν στην «πιάτσα» πλήρωνε πολλά λεφτά στον Gwin. Θα μπορούσε ο Αμερικάνος να κερδίσει με ένα «καινούριο» ποδήλατο σε μια νεοσύστατη ομάδα;

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε όλη την ιστορία του Gwin, πως ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε και πως την περασμένη χρονιά συνεργάστηκε με την ΥΤ, τις δοκιμές που έγιναν ώστε να επιλεγούν τα καταλληλότερα περιφερειακά και πολλά ακόμη τα οποία θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Previous Article

Loosefest 2017, οι καλύτερες στιγμές. (video)

Next Article

Είπατε τρέλα; Στο Μοrocco με fixed-gear ποδήλατο! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια