Υπερελαφρύ ποδήλατο από την Audi, που κοστίζει όσο ένα Α3!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
audilightweight (4)

Την βδομάδα που μας πέρασε ο γερμανικός κολοσός Audi, παρουσίασε το τελευταίο σχεδιαστικά ποδήλατο του στην Ιαπωνία. Ένα υπερελαφρύ ποδήλατο το οποίο κοστίζει όσο η εισαγωγική έκδοση του Α3!

Το περιορισμένης παραγωγής Audi Sport Racing ποδήλατο, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Shibuya της Ιαπωνίας, την Τρίτη, είναι φτιαγμένο από πολύ ελαφριά φύλλα κάρμπον, και η τιμή του ανέρχεται στα 19,650$. Ενδεικτικά, η εισαγωγική έκδοση του Α3, κοστίζει περίπου 20,000€.

audilightweight (3)

Σύμφωνα με την Audi, το πλαίσιο του ποδηλάτου ζυγίζει 790 γραμμάρια, το οποίο είναι λιγότερο από όσο ζυγίζουν 5 iPhone 6 Plus! Φτιαγμένο με την ίδια ποιότητα κάρμπον που χρησιμοποιείται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Audi, το Τ1000, το οποίο επεξεργάζεται στο Japan’s Toray Industries Inc.

ΤΟ συνολικό βάρος του ποδηλάτου ανέρχεται στα 5,8 κιλά, σύμφωνα με τον υπεύθυνο στην έκθεση ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν έχω πολύ εμπειρία γύρω από τα ποδήλατα, αλλά μου είπανε πως είναι εξαιρετικά σπάνιο για κάποιο ποδήλατο να είναι κάτω από τα 6 κιλά βάρος» -εδώ να σημειώσουμε ότι μάλλον δεν είχε υπόψην του το ποδήλατο από την Merida-. Επίσης πρόσθεσε πως το ποδήλατο είναι σχεδιασμένο με πολύ ελαφριά περιφερειακά, αλλά με γνώμονα την υψηλή αξιοπιστία, εξ’ου και ο λόγος της πολύ υψηλής τιμής.

audilightweight (2)

Η πρώτη εμφάνιση του ποδηλάτου, έγινε στην Γενεύη τον Μάρτιο και μόνο 50 θα διατεθούν παγκοσμίως, με τουλάχιστον ένα να βρίσκεται προς πώληση στην Ιαπωνία στα σίγουρα.

Previous Article

Tiger Trail – Preview! Δείτε το μονοπάτι του επόμενου γύρου του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill! (video)

Next Article

Συμβουλές διατροφής για αθλητές και όχι μόνο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια