Με νίκη ξεκίνησε ο Ανδριώτης-Κύμη DH Tank Trail Race

Author: Χωρίς σχόλια Share:
20150418_135457

Μπορεί να έτρεχε με…all mountain ποδήλατο, μπορεί να ήρθε μόλις την Κυριακή το πρωί στην Κύμη (σε μια πίστα που ξέρει βέβαια πολύ καλά και μετρούσε ήδη 3 νίκες), ωστόσο ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης δεν έχασε ούτε αυτή τη φορά την ευκαιρία να δείξει την απίστευτη κλάση του. Πήρε μια τρίτη θέση με πτώση στα προκριματικά και μια πανάξια πρώτη στον τελικό με ένα ποδήλατο που οι περισσότεροι συμμετέχοντες δεν θα το χρησιμοποιούσαν ούτε για να κάνουν απλά βόλτα στο συγκεκριμένο μονοπάτι.

Δεύτερος αναδείχτηκε ο Γιάννης Ιωάννου, που με τη σειρά του είχε μικρο-πτώση στον τελικό, αρκετή για να του στερήσει τα εκατοστά (!!!) που τον χώρισαν από την 1η θέση. Ο ανταγωνισμός φέτος ανάμεσα στον ίδιο που φερει τον τίτλο του κυπελλούχου και τον Ανδριώτη, που είναι ο πλέον πολυνίκης αθλητής των τελευταίων ετών αναμένεται συγκλονιστική.

Ανάμεσα στο ελληνικό ντουέτο δεν μπόρεσε να χωθεί ο Βούλγαρος αθλητής Στίβιαν Γκάτεφ, που ωστόσο έδειξε σημάδια μεγάλης κλάσης. Ο αθλητής από τη Bουλγαρία δεν ήταν μόνος του πάντως, αφού μαζί του ήρθαν άλλοι 15 Βούλγαροι, κάνοντας το ελληνικό DH cup πιο…πολυεθνικό από ποτέ!

Την εξάδα έκλεισαν ο πάντα σταθερός Χρήστος Δερβένης, ο ανεβασμένος Γιάννης Κορφιάτης και ο πολύ smooth Μάρκος Μπουρνιάς!

Οι απουσίες πάντως αυτή τη φορά ήταν ηχηρές! Από τον Δημήτρη Οικονόμου (προσωπικοί λόγοι), μέχρι τον Δάνη Καραμιχαηλίδη (έφτασε μόλις χθες το νέο του ποδήλατο) και από τον Άρη Χατζηγεωργίου (σε αποθεραπεία) μέχρι το αποδεκατισμένο λόγω τραυματισμών Bike Thirty Crew από τον Βόλο, οι απουσίες ήταν αρκετές. Με την ενσωμάτωση στους επόμενους αγώνες και αυτών των αθλητών αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη μάχη, αρχής γενομένης από τον Μαραθώνα σε 10 μέρες!

Για την ιστορία το sela.gr ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν με δυο συμμετοχές στην master όπου ο Γιώργος Παλιάτσος κατέκτησε μια 9η θέση, ενώ ο Στέφανος Σκλαβενίτης μια 28η. Και εις άλλα με υγεία και περαστικά στους μπόλικους τραυματίες που χτύπησαν σε ένα μονοπάτι, που έχει ‘φάει’ ουκ ολίγους!

Δείτε όμως την πίστα μέσα από τα μάτια των αθλητών που την έτρεξαν!

Χρήστος Δερβένης

Γιάννης Κορφιάτης

Δημήτρης Μπατσάρας

Και εδώ ο θρυλικός «θάνατος»!

ΥΓ Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον Ανδρέα Τράκο και την ομάδα του για την διοργάνωση.
ΥΓ 2 Αν θέλετε να σας στείλουμε κάποια από τις φωτογραφίες χωρίς λογότυπο, στείλτε μας μήνυμα στο info@sela.gr. Εννοείται ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ελεύθερα…;-)

Previous Article

Ποδήλατα από μπαμπού γεμίζουν τους δρόμους στο Πεκίνο.

Next Article

5 καινοτομίες που απέτυχαν στα MTB !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια