Οι προετοιμασίες για το 10ο Sfendami Mountain Festival ξεκίνησαν!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
10o SMF AFISA NEW

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το 10o Sfendami Mountain Festival, το οποίο θα γίνει στις 23-24 Απριλίου 2016 στην Σφενδάμη Πιερίας.

10o SMF AFISA NEWΝέες διαδρομές έρχονται για την 10η χρονιά του Sfendami Mountain Festival, οι οποίες αναμένεται να οριστικοποιηθούν. Οι νέες διαδρομές, uα αποτελούν το βασικό κομμάτι και των επόμενων διοργανώσεων με μικρές παραλλαγές.

Οι διαδρομές για το τρέξιμο που έχουν οριστικοποιηθεί, είναι 20,6 χιλιόμετρα με 640 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά και 10 χιλιόμετρα με 330 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Επίσης, θα υπάρξει αγώνας τρεξίματος 5 χιλιομέτρων στον οποίο θα μπορέσουν να συμμετέχουν νέοι αθλητές και συνοδοί ώστε να απολαύσουν τις ομορφιές της ανοιξιάτικης φύσης.

Όσον αφορά τους αγώνες της ορεινής ποδηλασίας, η χαρτογράφηση της FUN διαδρομής έχει ολοκληρωθεί με 21 χιλιόμετρα και 650 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Όλα τα στοιχεία των διαδρομών έχουν αναρτηθεί στο www.sfendami.com, εκτός βέβαια από τον μεγάλο OPEN αγώνα της ορεινής ποδηλασίας για τον οποίο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η διαδρομή, καθώς έχει γίνει επαναχάραξη της διαδρομής -πάνω στην παλιά- αλλά συμπεριλαμβάνονται και τα χωριά Αλώνια και Παλαιοστάνη, με συνολική απόσταση περίπου 38 χιλιομέτρων.

Μετά το πέρας της τελικής χαρτογράφησης θα γίνει ανακοίνωση των στοιχείων και του αγώνα OPEN της ορεινής ποδηλασίας.

Οι εγγραφές για τους αθλητές ξεκινάνε στη 1η Μαρτίου μέσω του www.sfendami.com και ολοκληρώνονται στις 20 Απριλίου.

Για ό,τι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Previous Article

Road Bike Parkour 2! (video)

Next Article

Τα ποδήλατα είναι ο Νο1 στόχος των ληστών στην Αγγλία για το 2015!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια