Τα ποδήλατα είναι ο Νο1 στόχος των ληστών στην Αγγλία για το 2015!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
bike steal (2)

Σύμφωνα με την έρευνα του cctv.co.uk τα ποδήλατα ήταν ο νούμερο ένα στόχος των κλεφτών στην Μεγάλη Βρετανία το 2015. Ακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα και τα ηλεκτρικά εργαλεία. Όσον αφορά τα υπόλοιπα πράγματα της λίστας, είναι ό,τι συνήθως υπάρχει σε μια εξωτερική αποθήκη κήπου. Εργαλεία κηπουρικής και εξοπλισμός golf.


Δείτε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλοπής ποδηλάτων και ποια πόλη έχει τα πρωτεία!


Η λίστα με τα πράγματα που κλάπηκαν πιο πολύ το 2015.

  1. Ποδήλατα
  2. Κινητά τηλέφωνα
  3. Ηλεκτρικά εργαλεία
  4. Φορητοί υπολογιστές
  5. Tablets
  6. Φωτογραφικές μηχανές
  7. Εξοπλισμός Golf
  8. Εργαλεία κηπουρικής
  9. Εξοπλισμός ήχου
  10. Τηλεοράσεις.

O Jonathan Ratcliffe, εκπρόσωπος του cctv.co.uk δήλωσε: «Το έγκλημα μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε, ανεξάρτητα από την περιοχή. Υπάρχει λόγος που τα ποδήλατα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και έχει να κάνει με την έλλειψη ασφαλείας. Μπορεί να ασφαλίζει ο κόσμος το σπίτι του με κλειδαριές ασφαλείας και βαριές σιδεριές στα παράθυρα, αλλά η εξωτερική αποθήκη έχει ένα λουκέτο της πλάκας. Το ίδιο συμβαίνει και με τις πόρτες από τα γκαράζ, οι οποίες δεν αντιστέκονται για πολύ στον αποφασισμένο κλέφτη με λοστό«.bike steal (1)

Με την δημοτικότητα του ποδηλάτου να αυξάνεται κάθε χρόνο δεν αποτελούν έκπληξη οι αυξανόμενες κλοπές ποδηλάτων. Για να μην έχουμε και στην χώρα μας παρόμοια περιστατικά -που όσο και αν προσπαθούμε είναι αναπόφευκτο- θα πρέπει να ασφαλίζουμε το ποδήλατο μας όσο καλύτερα γίνεται.

Όταν αφήνετε το ποδήλατο κάπου, θα πρέπει να το κλειδώνετε ΣΩΣΤΑ -δείτε εδώ πως να κλειδώνετε το ποδήλατο σας σωστά– αλλά επίσης, θα πρέπει να ρυθμίσετε το απόρρητο στο Strava, ώστε να μην φαίνεται το σπίτι σας ή η εργασία σας για να μην μπορούν να σας εντοπίσουν. Εδώ θα μάθετε Περισσότερες συμβουλές σχετικά με το Strava.

Σας έχουν κλέψει ποδήλατο; Υπό ποιες συνθήκες έγινε; Βοηθήστε και τους υπόλοιπους, λέγοντας μας τι κάνατε λάθος.

Previous Article

Τι κρύβεται πίσω από την ποδηλασία που κανένας δεν θα σας πει!

Next Article

Κράνος από την ΜΕΤ το οποίο φωσφορίζει στο σκοτάδι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια