4 κορυφαίοι ταξιδιώτες με ποδήλατο που θα πρέπει να ακολουθήσεις στο Ιnstagram

Author: Χωρίς σχόλια Share:
touring-cyclists

Χιλιάδες κάνουν ταξίδια με ποδήλατο ανά τον κόσμο αυτή την στιγμή, αλλά λίγοι ταξιδεύουν για μήνες ενώ καταγράφουν τα ταξίδια τους.

Ευτυχώς, μερικοί από αυτούς εκτός από τα απίστευτα ταξίδια που κάνουν κάθε μέρα, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και τα ταξίδια τους στον κόσμο μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.

Σας παρουσιάζουμε τους 5 κορυφαίους:

Darren Alff

DarrenAlff2

Συγγραφέας τεσσάρων ποδηλατικών βιβλίων, δημιουργός του μεγαλύτερου site για τον ποδηλατικό τουρισμό και έναν από τους πιο έμπειρους ποδηλατοτουρίστες του κόσμου.

Ακολούθησε τον Darren στο Instagram.

Jacob Mellor

cycling_clown_on

Ο Jacob Mellor ποδηλατεί τον κόσμο στο όνομα τεσσάρων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων με δυο από τους καλύτερούς του φίλους τον Russ Selby και τον Mark Phillips. Οι φωτογραφίες του είναι απλές αλλά εμπνέουν. Πιάνουν το πνεύμα ενός πρωτάρη στον ποδηλατικό τουρισμό και μας μεταφέρει σε μια εποχή όπου όλα ήταν νέα και συναρπαστικά.

Ακολούθησε τον Jacob στο Instagram.

Shirine Taylor

20140805-224134

Η Shirine Taylor είναι έξω καρδιά και ποδηλατεί τον κόσμο με τον φίλο και σύντροφό της Kevin. Μαζί καταγράφουν τα ταξίδια τους σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και ανάμεσα από τους πιο φιλικούς ανθρώπους. Αν φοβάσαι να ταξιδέψεις μόνη τον κόσμο ή σε απομονωμένες περιοχές ως γυναίκα, περίμενε μέχρι να δεις τι κάνει η Shirine!

Ακολούθησε την Shirine στο Instagram.

Zahariz Khuzaimah

pg7

Οι φωτογραφίες του, λάμπουν από χρώμα και η δουλειά τους είναι να ζεστάνουν την ψυχή. Ενώ ο νέος αυτός ταξιδιώτης από την Μαλαισία, μπορεί να ταξιδεύει με ρυθμούς χελώνας, λόγω του φωτογραφικού εξοπλισμού που κουβαλάει μαζί του, το τελικό αποτέλεσμα είναι μερικές από τις πιο απίστευτες και εμπνευσμένες φωτογραφίες ταξιδιών που μάλλον έχετε δει.

Ακολούθησε τον Zahariz στο Instagram.

 

 

 

Previous Article

Με σούζα προς τα αυτοκίνητα! (video)

Next Article

6 διαφημιστικά spots με πρωταγωνιστή το ποδήλατο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια