4 ποδήλατα από το Tour de France που μπορείτε να αγοράσετε!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
4tourdefrancebikestobuy (6)

Μπορεί τις περισσότερες φορές η τεχνολογία των ποδηλάτων που συμμετέχουν στο Tour de France να είναι εξωτική και απλησίαστη (από άποψη τιμής), αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως οι παρακάτω 4, όπου είναι αρκετά εφικτές. Ας δούμε ποια είναι τα 4 ποδήλατα που συμμετέχουν στο Tour de France και μπορείτε να τα αποκτήσετε, χωρίς να χρειαστεί να χάσετε το νεφρό σας!

Focus Izalco Max 4.06 / 6

4tourdefrancebikestobuy-1

Το Izalco Max 4.0, είναι το πιο ακριβό από τα 4 ποδήλατα, αλλά είναι και το μόνο που προσφέρει ακριβώς ίδιο πλαίσιο με την έκδοση που χρησιμοποιεί η AG2R La Mondiale. To 4.0 έρχεται εξοπλισμένο με εξωτερική καλωδίωση, μηχανική μετάδοση Shimano Dura-Ace και αλουμινένιους τροχούς DT-Swiss R20 Dicut, αντί για του Zipp Tubular τους οποίους χρησιμοποιεί η ομάδα.

Η τιμή του είναι 5,500€.

BMC teammachine SLR03 105

4tourdefrancebikestobuy (4)

Το SLR03 μοιάζει τόσο πολύ με το SLR01 που χρησιμοποιεί η ομάδα BMC Racing Team, τόσο όσον αφορά το χρώμα, τις γωνίες του πλαισίου και τα σχήματα των σωληνώσεων που χρησιμοποιούνται ώστε όσοι το δουν να έχουν πραγματικά μεγάλη δυσκολία να το ξεχωρίσουν. Η πιο «ζωντανή» έκδοση SLR03 με τα πιο βαριά φύλλα ανθρακονημάτων και την Shimano 105 είναι στην προτίμησή μας.

Η τιμή της είναι στα 2,300€.

Scott Addict 304 / 6

4tourdefrancebikestobuy (3)

Η πιο οικονομική έκδοση του ανηφορίστικου και πολύ ελαφρού ποδηλάτου έχει χαμηλότερης ποιότητας ανθρακονήματα σε σχέση με τα πλαίσια της ORICA-GreenEDGE και της IAM Cycling, ενώ έρχεται εξοπλισμένη με την σειρά Shimano 105 και όχι την Dura-Ace, όπως οι αγωνιστικές εκδόσεις. Παρά τις διαφορές αυτές όμως, η αεροδυναμική και στα δύο μοντέλα είναι ακριβώς ίδια και ειδικότερα στον διαγώνιο σωλήνα, όπου σύμφωνα με ισχυρισμούς της Scott υπάρχει μια εξοικονόμηση 7,8watt στα 45 χιλιόμετρα ταχύτητας.

Η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου είναι στα 2,450€.

Specialized Tarmac Expert5 / 6

4tourdefrancebikestobuy (2)

Πρόκειται για την φτηνότερη έκδοση του Tarmac, η οποία είναι φτιαγμένη με την τεχνολογία «Rider First Engineering» που σημαίνει πως κάθε μέγεθος έχει μια ξεχωριστή στρώση των φύλλων ανθρακονημάτων, αναλόγως το μέγεθος, το βάρος αλλά και την αποδιδόμενη ισχύ του αναβάτη. Η μετάδοση είναι Ultegra και οι τροχοί είναι οι κάρμπον Roval Rapide. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ανθρακόνημα που χρησιμοποιείται για το πλαίσιο, είναι διαφορετικής ποιότητας από τα αγωνιστικά S-Works πλαίσια της Etixx Quick-Step και της Tinkoff-Saxo.

Η τιμή του είναι στα 4,000€.

Previous Article

H ποδηλασία μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.

Next Article

Η πρώτη «ποδηλατική κυλιόμενη σκάλα», βρίσκεται στην Νορβηγία! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια