5 λόγοι για να ανέβεις ξανά στο ποδήλατο! Μην πτοείσαι από το κρύο…

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ποδήλατο και χιόνι

Είναι 8 Ιανουαρίου, ο ‘Τηλέμαχος’ (το κύμα κακοκαιρίας) είτε έχει παραλύσει κομμάτια της χώρας είτε έχει απλά αποκαλύψει πως αυτή η χώρα είναι μόνο φτιαγμένη για ήλιο. Σε κάθε περίπτωση  όλοι είμαστε στα σπίτια και στις δουλειές μας και έχουμε κόψει τις περιττές βόλτες. Και εδώ είναι το μυστικό, στο…’περιττές’!

Η βόλτα με το ποδήλατο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ! Γιατί; Ας απαριθμήσουμε τους λόγους

ποδηλατο δρόμου χιόνι

  1. Είναι απίστευτα διασκεδαστική. Ειδικά αν έχετε mountain bike, η βόλτα στον πάγο και το χιόνι απλά δεν υπάρχει! Και δεν χρειάζεται καν να ανέβετε στο βουνό. Ακόμα και γύρφω από το σπίτι σας πιθανότατα θα βρείτε αρκετό χιόνι για να παίξετε.
  2. Όταν βγεις για προπόνηση κάνει πολύ λιγότερο κρύο απ’ όσο νομίζεις. Ειδικά αν δεν είσαι εκτεθειμένος σε αέρηδες ή αν δεν κάνει στάσεις, τα πράγματα είναι καλά, όταν έχει κιόλας λιιίιγο ήλιο να σπάει το μείον στο θερμόμετρο.
  3. Όσο οι άλλοι κάθονται στον καναπέ, εσύ παίρνεις προβάδισμα. Είναι απλό, όποιος κάθεται χάνει, όποιος κάνεις προπόνηση κερδίζει. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε πόσο σημαντικές είναι οι ώρες πάνω στο ποδήλατο, ειδικά όταν σε βάζουν σε συνθήκες που συνήθως δεν αντιμετωπίζεις, που όμως που σε κάθε περίπτωση είναι πιθανό να βρεις μπροστά σου σε αγώνες (π.χ λασπερό τερέν)
  4. Δες τα πρόσωπα των άλλων όταν σε βλέπουν έξω με το ποδήλατο. Λίγη προσοχή από τους γύρω ποτέ δεν βλάπτει, οπότε πιστέψτε με αν σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο όταν βγείτε για ποδήλατο αυτές τις μέρες θα σας μιλάνε στο δρόμο διάφοροι και οι φίλοι σας στο Facebook θα σας λένε τρελούς! Πράγμα καλό στην περίπτωσή μας.!
  5. Σου θυμίζει η όλη διαδικασία γιατί αγάπησες το ποδήλατο! Η προσεκτική προετοιμασία, η κακουχία στη βόλτα, το πλύσιμο μετά, όλα αυτά που αποφεύγεις βγαίνοντας βόλτα μόνο με καλό καιρό, ε… που και που, καλό είναι να τα ζεις. Όχι συχνά κατά τη γνώμη μου, αλλά από καιρό σε καιρό σε σκληραγωγούν, σωστά;

Εσύ βγήκες βόλτα με το κρύο; Αν ναι, τι από τα παραπάνω ένιωσες;

Previous Article

2019 EGS: Tα enduro-παιδα κατακλύζουν τα βουνά!

Next Article

Ηλεκτρικά πατίνια! Θετική ή αρνητική εξέλιξη για τους αστικούς ποδηλάτες;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια