6 γυναικεία ποδήλατα που θα δώσουν στυλ στις καθημερινές σας μετακινήσεις!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
gynaikeia podhlata polhs  (6)

Πολλές φορές δεν αρκεί να έχετε ένα ποδήλατο απλά για να κυκλοφορείτε. Θέλετε να είναι όμορφο, κομψό να συμβαδίζει με το προσωπικό σας στυλ και να τονίζει την διαφορετικότητά σας. Έτσι, λοιπόν, και εμείς βρήκαμε 6 γυναικεία ποδήλατα που θα δώσουν στυλ στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

 

KTM Tourella

Tourella_7_28_TC46_cream(brown)

Κουκλίστικο, με πινελιές ρετρό και την ποιότητα της αυστριακής ΚΤΜ, το Tourella δύσκολα θα το αφήσεις στο σπίτι για να πας με το…λεωφορείο! Ό,τι καιρό κι αν έχει! Τα περιφερειακά του ξεχωρίζουν στην κατηγορία…

 

Sweetpea A-Line
gynaikeia podhlata polhs (1)
Το Sweetpea A-Line, αποδεικνύει πως δεν είναι όλα τα γυναικεία ποδήλατα πόλης βαριά και δύσχρηστα. Με βάρος μόλις κάτω των 10 κιλών, με μετάδοση και πλαίσιο από ποδήλατο δρόμου -ώστε να μπορείτε να φτάνετε στον προορισμό σας πιο γρήγορα- το A-line ξεχωρίζει! Και μάλιστα η γεωμετρία του σκελετού του είναι σχεδιασμένη για άνεση και όρθια θέση οδήγησης. Ένα χειροποίητο ατσάλινο ποδήλατο της Natalie Ramsland για να μην είστε ίδιες με το πλήθος.

Spot Acme Open
gynaikeia podhlata polhs (7)
Μια σύγχρονη εκδοχή ενός κλασικού γυναικείου ποδηλάτου, με χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν πολλά ποδήλατα δρόμου. Με μετάδοση ιμάντα Gates, εσωτερικές ταχύτητες και δισκόφρενα το Spot Acme Open των 11,2 κιλών είναι φτιαγμένο για γρήγορες αστικές μετακινήσεις ή για διασκεδαστικές βόλτες στην αγορά.

Public C7
gynaikeia podhlata polhs (4)
Το Public C7 είναι ένα πολύ προσιτό μονοτάχυτο ποδήλατο πόλης. Με κλασικές ευρωπαϊκές γραμμές σχεδιασμένο με όρθια θέση οδήγησης και 7 ταχύτητες σίγουρα θα ξεχωρίζει σε κάθε σημείο που θα βρεθείτε. Μπορεί να μην είναι από τα πιο ελαφριά -14,5 κιλά- αλλά είναι από τα πιο όμορφα. Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν και να ευχαριστιούνται τις καθημερινές διαδρομές τους.

Budnitz No. 5
gynaikeia podhlata polhs (3)
Αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο ποδήλατο πόλης, το βρήκατε. Το ελαφρύ και πολύ μοντέρνο Budnitz No. 5 είναι χειροποίητο, με 14 εσωτερικές ταχύτητες με επιλογή Alfine ή Rohloff και ιμάντα Gates. Οι τροχοί των 29″ αυξάνουν την σταθερότητα αλλά και την ταχύτητά σας ενώ τα περιφερειακά από Paul και Formula δείχνουν ότι είναι κάτι πραγματικά μοναδικό.

Electra Amsterdam Royal 8i
gynaikeia podhlata polhs (2)
Το Άμστερνταμ είναι η Μέκκα των αστικών μετακινήσεων με ποδήλατο και ως φυσικό επακόλουθο, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ποδήλατο από την μεγάλη oλλανδική πόλη. Το 8-τάχυτο Electra Royal 8i, με τις εσωτερικές ταχύτητες και την πατενταρισμένη τεχνολογία «Flat Foot Technology» όπου η αναβάτρια δεν χρειάζεται να κατέβει από την σέλα για να φτάνει το έδαφος όταν δεν κάνει πετάλι, είναι η πιο «commute» πρόταση. Χαλαρό, άνετο και όρθιο είναι ένα ποδήλατο για κάποια που ξεκινά τώρα τις αστικές της μετακινήσεις και επιθυμεί κάτι με ξεχωριστό στυλ.

Previous Article

Σκέφτεστε να αγοράσετε βατόμετρο; Δεν είναι όσο απλό νομίζατε.

Next Article

Ο Guy Martin αφήνει το Isle of Man TT για να συμμετάσχει στο Tour Divide!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια