6 λόγοι για να ποδηλατείτε το φθινόπωρο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Μπορεί οι ημέρες να έχουν μικρύνει σημαντικά σε σύγκριση με το καλοκαίρι, μπορεί η θερμοκρασία να έχει πέσει, αλλά η διάθεση και η όρεξη για ποδηλασία είναι αμείωτη! Επειδή όμως ξέρουμε ότι υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που μόλις τα φύλλα κιτρινίσουν, κλειδώνουν το ποδήλατο στην αποθήκη, θα σας δώσουμε 6 λόγους για να το ξανασκεφτείτε και να συνεχίσετε τις βόλτες! 

fall-cycling

  1. Μια γρήγορη βόλτα με το ποδήλατο, κρατάει το μυαλό σε εγρήγορση και είναι ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό.
  2. Κυκλοφορεί λιγότερος κόσμος στους δρόμους και οι βόλτες γίνονται απολαυστικότερες! Το ίδιο ισχύει και για τα βουνά!
  3. Δώστε μια ευκαιρία στην ποδηλασία βουνού! Θυμηθείτε τα νεανικά σας χρόνια που όταν βρίσκατε μια λακούβα με νερό μπαίνατε μέσα με όση περισσότερη ταχύτητα μπορούσατε!
  4. Τέλος στον ιδρώτα! Καθώς η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά, το σώμα σταματά να ιδρώνει με την σκέψη του πεταλιού και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ποδήλατο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις!
  5. Για τους βουνίσιους φίλους, τέλος η σκόνη και το σαθρό έδαφος. Η υγρασία και οι συχνές βροχές κάνουν το έδαφος να «κολλάει» και να είναι PR ready!
  6. Για τους δρομίσιους φίλους, κλείνουν τα καλοκαιρινά θέρετρα και μειώνεται η κίνηση, οπότε θα μπορέσετε επιτέλους να κάνετε ήρεμα εκείνη την παραλιακή βόλτα που θέλατε!

foliage-3
Σας αρέσει η ποδηλασία το φθινόπωρο;

Previous Article

Οι 6 βιταμίνες και η σημασία τους για τους αθλητές!

Next Article

Θες 29″ hardtail; Το HEAD X-RUBI IV είναι αυτό που ψάχνεις!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια