8 αθλήτριες που δεν θα θέλατε να συναντήσετε μέσα σε κάποιο μονοπάτι. Μέρος Β (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
female downhill  (1)

Συνεχίζοντας από το πρώτο μέρος, έχουμε ακόμη 4 αθλήτριες της ποδηλασίας βουνού, που αν βρεθούν στο ίδιο μονοπάτι με εσάς, θα πρέπει να κάνετε στην άκρη!

Tracy Moseley

Με 20-ετή καριέρα στον χώρο του downhill η Tracy είναι η βασίλισσα του αθλήματος. Έχει κερδίσει κάθε τίτλο από Παγκόσμιο Κύπελλο Downhill μέχρι αγώνες Enduro και αγώνες Cross Country. Η 36-χρονη προς το παρόν δεν δείχνει πως θα σταματήσει για κανέναν λόγο. Μαζί με τις επιτυχίες της πάνω στο ποδήλατο, ολοκλήρωσε και τις σπουδές της στις Βιολογικές επιστήμες. Πραγματικό πρότυπο αθλήτριας.

Tahnee Seagrave

Όσον αφορά το νέο αίμα από την Βρετανία, η Tahnee είναι αυτή που ξεχωρίζει. Από το Νότιο Λονδίνο, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νέων το 2013 και με μερικές 2ες θέσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο downhill φέτος, όπου και τερμάτισε 4η γενικής κατάταξης. Στα 15 της, είχε πει στην τότε πρωταθλήρια Rachel Atherton πως μια μέρα θα την κερδίσει. Η μέρα αυτή πλησιάζει.

Tracey Hannah

Την πρώτη της νίκη την έκανε όταν ήταν τεσσάρων, με ένα BMX. Στα 13 της ακολούθησε τον αδερφό της Mick Hannah στον χώρο του downhill. Για 7 συνεχόμενα χρόνια ήταν Πρωταθλήτρια Αυστραλίας, μέχρι το 2008 όπου και αποσύρθηκε λόγω έλλειψης υποστήριξης. Μετά από 5 χρόνια, επανήλθε με μια εντυπωσιακή 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το 2012, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, μετά από μια άσχημη πτώση όπου έσπασε το μηριαίο οστό και την κλείδα, γεμάτη αιματώματα και με υγρό στον πνεύμονα. Σίγουρα είναι σκληρό καρύδι.

Emmeline Ragot

Για το τέλος, αφήσαμε μια πραγματική θρύλο για το άθλημα, την Emmeline Ragot, η οποία βρίσκεται στον χώρο για 13 χρόνια, με 60 φορές να έχει εμφανιστεί στο βάθρο και 2 τίτλους Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δυστυχώς φέτος αποσύρθηκε από έναν ακόμη τραυματισμό. «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο να σπάω κόκκαλα, πρέπει να σταματήσω», είπε στο Red Bull μετά από πολλαπλά κατάγματα αστραγάλων και σπάσιμο του πήχη φέτος. Σίγουρα θα μας λείψει.

Previous Article

Σούπερ-χορταστικό βίντεο ανασκόπηση του EWS (Enduro World Series) 2015. (video)

Next Article

Προστασία ποδηλατικών αδιάβροχων ρούχων. Τι και πως!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια