Το 9ο Sfendami Mountain Festival είναι προ των πυλών!

Author: 1 σχόλιο Share:
afisa deltioy

Με την βέλτίωση του καιρού, την ζέστη και επιτέλους την άνοιξη εντείνονται και οι προετοιμασίες για το 9ο Sfendami Mountain Festival.

Μία εβδομάδα έμεινε μέχρι τις 18 Απρίλη που θα γίνει και η έναρξη του 9ου Sfendami Mountain Festival στον λόφο του προφήτη Ηλία, όπου θα γεμίσει ξανά με κόσμο!

Οι προετοιμασίες για την μεγάλη γιορτή έχουν ενταθεί, παρά του γεγονότος ότι διανύουμε την Μεγάλη Βδομάδα! Οι συμμετοχές αυξάνονται με πάνω από 120 νέες δηλώσεις συμμετοχών να έχουν γίνει τις τελεύταίες 2 ημέρες! Αθλητές από όλη την Ευρώπη, με χαρακτηριστικό δύο αθλητές από Αγγλία και Νορβηγία που έρχονται για να διεκδικήσουν την νίκη στον αγώνα Marathon MTB.

Επειδή το ζήτησε πολύ κόσμος, θα γίνει και ειδική κατηγορία ηλεκτρικών ποδηλάτων στον αγώνα MTB FUN 23 χιλιομέτρων. Βέβαια, οι θέσεις τους δεν θα μετρήσουν στην γενική κατάταξη, αλλά μόνο στην κατάταξη ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Από τους εκθέτες ξεχωρίζει η εταιρία Electric Rev που θα παρουσιάσει όλα τα νέα της μοντέλα για το 2015, από το εκθεσιακό της αυτοκίνητο και είναι κάτι που δεν θα πρέπει να χάσετε!

Όσον αφορά την οργάνωση, οι 110 εθελοντές είναι αυτοί οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων ενώ για την ασφάλεια των αθλητών και τις πρώτες βοήθειες θα συμβάλλει το Σώμα Σαμαρειτών του τμήματος Κατερίνης με 40 εθελοντές. Επιπλέον γειτονικοί δήμοι και κοινότητες καταλαβαίνουν το μέγεθος του αγώνα και θα συμβάλλουν και αυτοί με εθελοντικές υπηρεσίες ώστε να είναι ένας αξέχαστος αγώνας για όλους. Η κοινότητα των Αλωνίων θα διαθέσει 10 εθελοντές, η κοινότητα της Παλαιόστανης 12, ο πολιτιστικός σύλλογος Αγ. Αθανάσιος της κοινότητας Καστανιάς 10, από τον πολιτιστικό σύλλογο «Νικόλαος Λούσης» του δημοτικού διαμερίσματος Κολινδρού προσφέρθηκαν 15 εθελοντές και τέλος από την κοινότητα της Σφενδάμης, που είναι και η καρδιά του φεστιβάλ, θα έρθουν 30 εθελοντές.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: 9ο Sfendami Mountain Festival

Previous Article

Παγκόσμιο κύπελλο DH, Lourdes-France – Claudio Caluori track preview (video)

Next Article

10 βήματα για πιο γρήγορη αποκατάσταση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια