Αγγλία, μεγάλη αύξηση των ποδηλατικών ασφαλίσεων.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
bicycleinsurance (1)

Σύμφωνα με τους αριθμούς που ήρθαν από την ασφαλιστική εταιρία Aviva, υπάρχει μια αύξηση μεγέθους 158% των ποδηλατικών ασφαλίσεων στις περιοχές του Newcastle, Gateshead, North και South Tyneside. Ακολουθεί το Yorkshire με ραγδαία αύξηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που πλησιάσει το 113%.

Συνολικά στην Αγγλία, η ποδηλατική ασφάλιση είναι κατά 75% πιο δημοφιλής από ότι ήταν το 2009, ενώ την περσυνή χρονιά υπήρχαν συνολικά 51,000 άνθρωποι που είχαν ποδηλατική ασφάλιση.

Η αύξηση αυτή οφείλεται στην ευρεία διάδοση της ποδηλασίας κατά τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης όμως και με την αύξηση των κλοπών των ποδηλάτων. Εκτιμάται, ότι κάθε χρόνο κλέβονται περίπου 376,000 ποδήλατα!

Το μέσο κόστος απόκτησης ενός ποδηλάτου στην Αγγλία είναι τα 330€, από τα 290€ που ήταν το 2009 και είναι ένας από τους λόγους σύμφωνα με την marketing director της Aviva, Heather Smith, για την αύξηση των ποδηλατικών ασφαλίσεων.

«Ακριβώς όπως κάνετε τις επιλογές σας σχετικά με τον ρουχισμό που θα επιλέξετε για τις ποδηλατικές σας εξορμήσεις, το ίδιο σημαντικό είναι να εξασφαλίσετε πως το ποδήλατο και τα περιφερειακά του καλύπτονται από κλοπή, τυχαίες ζημιές, ή ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να χαλαρώσετε και αν απολαμβάνετε το χόμπι σας με την σιγουριά πως ό,τι και αν συμβεί, είστε προστατευμένοι«, είχε χαρακτηριστικά η Heather.

Έχετε ασφαλίσει το ποδήλατό σας; Χρησιμοποιείτε κάποιου είδους ασφάλισης;

Previous Article

Freestyle με ποδήλατο δρόμου! (video)

Next Article

Ο παράλυτος Martyn Ashton, ξανανεβαίνει σε ποδήλατο! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια