Αντικλεπτική προστασία από το μέλλον! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
BikeSpike-2

Σε πόσους από εσάς έχει τύχει να σας κλέψουν το ποδήλατο, όσο σωστά και να το είχατε δεμένο; Μήπως αν υπήρχε μια συσκευή εντοπισμού θα καταφέρνατε το βρείτε; Το ίδιο σκέφτηκαν και στην BikeSpike και έφτιαξαν μια μικρή συσκευή GPS που τοποθετείται επάνω στο ποδήλατο και εκπέμπει την θέση αυτού, μέσω δορυφόρου στο τηλέφωνό μας. Έχει δική του κεραία και αυτονομία, οπότε δεν έχει να κάνει αν το κινητό μας τηλέφωνο έχει μπαταρία ή όχι.

Πριν διαβάσετε παρακάτω να σας πούμε ότι το προϊόν είναι ακόμα σε φάση προπαραγγελίας για συγκεκριμένες χώρες, ανάμεσα στις οποίες δεν είναι η Ελλάδα, ωστόσο είναι τόσο όμορφο και λειτουργικό που δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε τον πειρασμό να σας το παρουσιάσουμε!

Πως λειτουργεί

Η λειτουργία του βασίζεται σε έναν συνδυασμό GPS και τεχνολογία κυψελών ώστε να μοιράζεται την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να ξέρουμε κάθε στιγμή που βρίσκεται το ποδήλατό μας, μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό μας, όπως και να καταγράφουμε τις διαδρομές μας.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε επιλογές όπως:

Περιοχές

Μπορείτε να ορίσετε περιοχές ή ζώνες περιοχών που επισκέπτεστε συχνά, ώστε όταν το ποδήλατο βγει εκτός αυτών των περιοχών να ειδοποιηθούν στο κινητό όσοι θα έχετε ορίσει.

Ευαισθησία του συστήματος.

Να ειδοποιηθείτε όταν κάποιος πειράζει το ποδήλατό σας. Όχι όταν το κουνήσει καταλάθος ώστε να πάρει το δικό του ποδήλατο από το ποδηλατοστάσιο που το έχετε παρκάρει, αλλά όταν θα πάει να το κλέψει από εκεί. Υπάρχει ρύθμιση της ευαισθησίας ώστε να μην παραπλανείστε από άκυρους συναγερμούς.

Συχνότητα ανανέωσης.

Αναλόγως τις ποδηλατικές σας συνήθειες και τα δεδομένα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που έχετε μπορείτε να ρυθμίσετε πόσο συχνά ή όχι θα γίνονται ανανεώσεις θέσης από το BikeSpike. Περισσότερες ανανεώσεις σημαίνουν πιο έγκυρες πληροφορίες αλλά μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εσείς αποφασίζετε!

Προφίλ Ποδηλάτων.

Αν κλαπεί το ποδήλατό σας, θα πρέπει να δώσετε στοιχεία στην αστυνομία ώστε να αναγνωριστεί. Βέβαια, στον πανικό σας εκείνη την στιγμή, σιγά μην θυμάστε τον αριθμό πλαισίου ή χαρακτηριστικές γρατζουνιές ώστε να αναγνωριστεί το ποδήλατο. Η εφαρμογή του BikeSpike στο κινητό σας προτρέπει να αποθηκεύσετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες πριν κλαπεί το ποδήλατό σας. Επίσης σε περίπτωση κλοπής, η εφαρμογή αναλαμβάνει να ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες και στοιχεία του ποδηλάτου μήπως βρεθεί.

Ειδοποιήσεις.

Προφανώς και θα βάλατε το BikeSpike για να ειδοποιείστε για οτιδήποτε συμβαίνει στο ποδήλατό σας. Μερικές φορές θέλετε να μοιραστείτε το συμβάν και με άλλους. Μπορείτε να ορίσετε στην εφαρμογή ποιοι να ειδοποιηθούν όταν συμβεί κάτι όπως όταν κινηθεί το ποδήλατο εκτός περιοχής!

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Previous Article

Road Bike Party 2 (video).

Next Article

Αυτό είναι πόστερ ενός ποδηλατικού αγώνα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια