Ο Δημήτρης Αντωνιάδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Antoniadis

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αγώνισμα της ποδηλασίας βουνού στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ο νεαρός πρωταθλητής Ελλάδος πήρε την θέση του Περικλή Ηλία, καθώς αυτός ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από προβλήματα υγείας.

Τους τελευταίους μήνες ο Περικλής Ηλίας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας -χωρίς να έχουν δημοσιευθεί περισσότερες λεπτομέρειες- με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις. Επιπλέον από 29/06-04/07 νοσηλεύτηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου οι γιατροί του συνέστησαν ειδική αγωγή αλλά και να μείνει εκτός αγώνων για τις προσεχείς εβδομάδες. Κατευθείαν ο αθλητής ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την κατάσταση του και στην θέση του επιλέχτηκε ο πρώτος αναπληρωτής Δημήτρης Αντωνιάδης.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο Δημήτρης θα εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας στο Ρίο. Άλλωστε η αρχική επιλογή του Ηλία σε σχέση με τον Αντωνιάδη ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη επιλογή, μιας και οι δύο είχαν μια εξαιρετικά καλή χρονιά και μονομαχούσαν μέχρι το τέλος για το χρυσό εισιτήριο. Εκείνο που θέλω να ευχηθώ είναι ταχεία ανάρρωση στον Περικλή», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Τερζής.

Ο Αντωνιάδης θα είναι ο τρίτος Έλληνας που θα συμμετέχει σε αγώνισμα ποδηλάτου μετά τους Γιάννη Ταμουρίδη ο οποίος θα αγωνιστεί στην ποδηλασία δρόμου και τον Χρήστο Βολικάκη ο οποίος θα αγωνιστεί στο ποδήλατο πίστας.

Previous Article

Tour de France – Ο Van Avermaet νικητής στο 5ο εταπ!

Next Article

Ας θυμηθούμε μερικές από τις χειρότερες πτώσεις του Tour de France!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια