ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτοκίνητο της Shimano χτυπάει αναβάτες στο 2015 Tour of Flanders! (video)

Author: 2 Σχόλια Share:
ShimanoCar

Στο Tour de Flanders συνέβησαν δύο πολύ δυσάρεστα περιστατικά. Και στα δύο πρωταγωνιστής το ουδέτερο αυτοκίνητο βοήθειας της Shimano χτυπάει αναβάτες!

Στην πρώτη περίπτωση ο Jesse Sergent της Trek Factory Racing που είχε ξεκολλήσει από το peloton μαζί με 7 ακόμη αναβάτες. Σε προσπάθεια προσπέρασης, το όχημα χτυπάει στο πλάι τον αναβάτη, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ άσχημα και να σπάσει την κλείδα του. Φυσικά εγκατέλειψε τον αγώνα.

Η δεύτερη περίπτωση είναι περίπου ίδια. Λίγο αργότερα, καθώς το αμάξι υποστήριξης της FDJ.fr σταματάει να βοηθήσει τον Sebastien Chavanel, συγκρούεται το ουδέτερο όχημα της Shimano από πίσω με αποτέλεσμα να στείλει το όχημα υποστήριξης της FDJ.fr επάνω στον αναβάτη. Αν και δεν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, εγκατέλειψε τον αγώνα.

Η Shimano στην συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε πως θα διεξάγει έρευνα για τα περισταστικά.

Αναλυτικά:

«Ως Shimano, ζητούμε συγνώμη για τα δύο περιστατικά που συνέβησαν με τα δύο ουδέτερα υπηρεσιακά οχήματά μας σήμερα στο Tour of Flanders. Ιδιαίτερα απολογούμαστε στους αναβάτες και στις ομάδες τους, Jesse Sergent της Trek Factory Racing και στον Sébastien Chavanel της Française des Jeux. Τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Οι οδηγοί των οχημάτων είναι επαγγελματίες με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα επαγγελματικών ποδηλατικών αγώνων. Θα ερευνήσουμε τα αίτια των περιστατικών σε βάθος και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα.»

Previous Article

Μουσική από BMX! (video)

Next Article

Ο παράδεισος του slopestyle MTB! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια