Μουσική από BMX! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
download

Μπορεί, άραγε, να φτιάξει κάποιος μουσική, από τους ήχους που παράγονται όταν μοντάρεται ένα ΒΜΧ; Είναι το πανάρχαιο ερώτημα που ποτέ δεν ρώτησε κανείς, αλλά η απάντησή του είναι, ναι!

«Σίγουρα είναι σκατά όμως» ακούγεσαι να γκρινιάζεις με κυνικό ύφος… κι όμως είναι σούπερ! Το σύντομο βίντεο έχει γυριστεί και μονταριστεί τόσο ωραία που είναι παράξενα υπνωτικό!

Η επεξεργασία προέρχεται από τον μουσικό παραγωγό και BMXer Sonny Blake και ο ήχος δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μόνο τους αυθεντικούς ήχους από τα γυρίσματα του βίντεο.

Στις λεπτομέρειες του βίντεο υπάρχει η σημείωση: «Οι ήχοι έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία και έχουν διαχειριστεί με διαφορετικά FX και εργαλεία, όπως reverbs, resonators, delays και αρκετά ακόμη ώστε να επιτευχθούν τα τονικά και ρυθμικά τμήματα για το τελικό αποτέλεσμα.»

«Η βασική ιδέα ήταν να μην χρησιμοποιηθούν καθόλου άλλα δείγματα, ούτε πηγές παραγωγής ήχου, synthesizers, ηλεκτρονικά drums ή άλλες πηγές.»

Είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα που ο Sonny και η ομάδα του έχουν καταφέρει να διαχειριστούν εκπληκτικά. Φυσικά ξεχωρίζουν και οι ικανότητες του ως αναβάτης!

Απολαύστε!

Previous Article

Στις τέσσερις γωνιές με την KONA! (video)

Next Article

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτοκίνητο της Shimano χτυπάει αναβάτες στο 2015 Tour of Flanders! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια