Στις τέσσερις γωνιές με την KONA! (video)

Author: 2 Σχόλια Share:
1

Βαθιά στην νοτιοδυτική Αμερική, σε μια γη που είναι διαμορφωμένη από τον ήλιο, όπου οι άνθρωποι περνούν μια σκληραγωγημένη ζωή, μια αγροτική ζωή, εκεί κρύβονται μερικοί από τους πιο περιπετειώδεις δρόμους του κόσμου. Παράλληλα, από θεαματικούς σχηματισμούς βράχων, κάτω από έναν απίστευτα γιγαντιαίο ουρανό, οι αρτεμισίες και οι κάκτοι είναι τα μόνα που δίνουν λίγη ζωή μέσα στις ατέλειωτες εκτάσεις χώματος και ασφάλτου.

Στην ΚΟΝΑ σχεδιάζουν τα ποδήλατα δρόμου ώστε να είναι λίγο διαφορετικά. Γι’ αυτούς όλα έχουν να κάνουν με ιστορίες. Αυτές οι βόλτες, οι εξορμήσεις που γίνονται εμπειρίες, καθώς εισέρχεστε στην ποδηλασία όλο και λίγο παραπάνω. Ξεκινώντας από το οροπέδιο του Κολοράντο, η περιοχή Four Corners πήρε το όνομά της από μια διασταύρωση που ενώνονται τα σύνορα του Νέου Μεξικού, του Κολοράντο, της Αριζόνας και της Γιούτα. Είναι η μόνη περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών όπου διασταυρώνονται 4 πολιτείες. Φιλοξενεί τις φυλές των Navajo, Hopi, Ute και Zuni, η περιοχή είναι γεμάτη ιστορία και περιπέτεια -το τέλειο μέρος για να γίνει η επίδειξη της γκάμας και των δυνατοτήτων των ποδηλάτων δρόμου της ΚΟΝΑ για το 2015.

Από το σκληρό και χαμηλό παντώς δρόμου Rove AL, στην ταχύτητα και την πολυμορφία του Zone, στην απόδοση και το ύψος του Honky Tonk, στην απέραντη αντοχή του Esatto DDL, στην ΚΟΝΑ σχεδιάζουν τα ποδήλατα χωρίς σαφή προσανατολισμό. Τα ποδήλατά τους φτιάχνονται για εκεί που οι δρόμοι γίνονται κουραστικοί, η άσφαλτος μετατρέπεται σε χαλίκι και μετά σε χώμα, όπου τα χιλιόμετρα της διαδρομής συνεχίζουν να ανεβαίνουν χωρίς φανερό στόχο.

Για να μας διηγηθούν την ιστορία τους στην ΚΟΝΑ, μας προσφέρουν μια βόλτα στο Four Corners με τέσσερα διαφορετικά ποδήλατα. Από τον Βορρά στον Νότο, από την Ανατολή στην Δύση, σε μοναχικούς δρόμους μέσα σε ένα από τις πιο απόκρημνες και οπτικά εκπληκτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής.

Θα τους ακολουθήσουμε στο ταξίδι, για να ακούσουμε τις ιστορίες τους!

Το ταξίδι ξεκινάει σήμερα με το Rove AL από τον Βορρά!

Το πάντα δημοφιλές Rove μας ταξιδεύει με την αντοχή και την ζωντάνια που του δίνει το νέο επανασχεδιασμένο αλουμινένιο πλαίσιο. Πιο προσιτό από τα αδερφάκια του που είναι από Cromoly, το Rove AL, είναι το ιδανικό ποδήλατο για περιπέτειες, ελαφρύ τουρισμό, βόλτες αναψυχής και αστική μετακίνηση. Το γυριστό τιμόνι και τα υδραυλικά δισκόφρενα συνδυάζονται με την κατά 5mm πιο χαμηλή μεσαία τριβή, σε σχέση με το ατσάλινο Rove προσφέροντας περισσότερη σταθερότητα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τις βόλτες.

Συνεχίζεται στις 14 Απριλίου με το Zone από τον Νότο, στις 21 Απρίλη με το Esatto DDL από την Ανατολή και τελειώνει με το Honky Tonk που έρχεται από την Δύση.

Previous Article

10 λόγοι που η ορεινή ποδηλασία σας κάνει cool!

Next Article

Μουσική από BMX! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια