Μια βασική βιταμίνη στην οποία έχουν έλλειψη εκατομμύρια άνθρωποι!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
vitamin e

Κάθε ημέρα δημοσιεύονται κατ’ εκτίμηση περίπου 6800 ακαδημαϊκά άρθρα. Πρόκειται για πάρα πολλές ώρες πάνω σε επιστημονικές δοκιμές, σε πειραματισμούς και σε αποτελέσματα. Παρακάτω θα δούμε συνοπτικά τι μας προτείνουν πολλές από τις τελευταίες ανακαλύψεις και μελέτες.

Βιταμίνη Ε.

Εκατομμύρια άνθρωποι με μεταβολικό σύνδρομο -στο οποίο παρατηρούνται αυξημένη αρτηριακή πίεση, υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και περίσσιο λίπος στην μέση- υποδεικνύουν πως ίσως να υπάρχει έλλειψη βιταμίνης Ε στον οργανισμό. Στην πραγματικότητα, τα άτομα με μεταβολικό σύνδρομο χρειάζονται 30-50% περισσότερη βιταμίνη Ε σε σχέση με τους υπόλοιπους, σύμφωνα με ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Όρεγκον. Για να αυξήσετε την πρόσληψη της βιταμίνης Ε, μπορείτε να αυξήσετε την κατανάλωση ωμών αμυγδάλων, φύτρο σιταριού και πράσινων σαλατών όπως το λάχανο και το σπανάκι.


Δείτε ποιες είναι οι βιταμίνες και ποια η χρησιμότητα τους.


Πέρα από την Βιταμίνη Ε, υπάρχουν και άλλες έρευνες οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας.

Τρικ βελτίωσης της μνήμης.

Αν χρειάζεται να θυμάστε κάποιο σημαντικό αριθμό ή γεγονότα αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να το πείτε σε κάποιον φίλο σας μόλις το μάθετε. Με αυτή την πράξη μπορείτε να θυμηθείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες και για περισσότερο καιρό σύμφωνα με ερευνητές από το Baylor University.

Προσοχή στα ανθεκτικά βακτήρια.

Τα ανθεκτικά στην αντιβίωση βακτήρια μπορεί να είναι πιο διαδεδομένα από όσο πιστεύαμε σύμφωνα με μια έρευνα από το Χάρβαρντ. Μετά την εξέταση μιας οικογένειας βακτηρίων που ονομάζεται «ανθεκτικά καρβαπενέμες εντεροβακτήρια (CRE)» σε τέσσερα νοσοκομεία οι ερευνητές ανακάλυψαν πως έχουν πολλά γενετικά χαρακτηριστικά τα οποία τους επιτρέπουν να αντιστέκονται στα αντιβιοτικά και πως αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εύκολα μεταβιβάσιμα μεταξύ των διαφόρων βακτηριακών ειδών. Το αποτέλεσμα; Το CRE είναι μια συνεχόμενα αυξανόμενη απειλή και μπορεί να είναι μεταδοτική χωρίς συμπτώματα από άτομο σε άτομο πράγμα που σημαίνει ότι η εξάπλωση του μπορεί να είναι πολύ ύπουλη.

Μπορεί όλα αυτά να μην έχουν άμεση σχέση με την ποδηλασία, αλλά αρχικά θα πρέπει να είμαστε υγιείς για να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας χόμπι/άθλημα.

Previous Article

Vanzacs, μια παρέα από την Αυστραλία που έχει ανακαλύψει το νόημα της ζωής… (video)

Next Article

Θα ασφαλίζατε το ποδήλατο σας με αυτό το zip-tie; (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια