Θα ασφαλίζατε το ποδήλατο σας με αυτό το zip-tie; (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Hiplok's Z Lok (1)

Τελευταία βλέπουμε ολοένα και περισσότερες μινιμαλιστικές κλειδαριές για ποδήλατα οι οποίες σαφώς και τραβούν τα βλέμματα του κόσμου επάνω τους. Δεν είναι επιλογές ασφαλείας ώστε να αφήσετε το ποδήλατο σας κλειδωμένο σε κάποια κακόφημη γειτονιά, αλλά είναι πολύ πρακτικές λύσεις για κάποιον που θέλει να ασφαλίσει το ποδήλατο του πάνω στην σχάρα του αυτοκινήτου, έξω από το μανάβικο, όταν θα πάει για καφέ ή όταν θα μπει σε κάποιο μαγαζί για τα ψώνια του.

Hiplok's Z Lok (2)


Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κλειδώσετε το ποδήλατο σας.


Μια από αυτές τις λύσεις είναι και το Z Lok το οποίο με μια πρώτη ματιά μας θυμίζει τα γνωστά zip-ties ή tire-wraps! Εκεί που διαφέρει όμως, είναι πως το εσωτερικό του είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, ώστε να μην μπορεί να κοπεί με μαχαίρι, ή ψαλίδι ή με κάποιον μικρό λεβιέ. Επίσης διαθέτει ένα μηχανισμό κλειδώματος διπλής όψης, ο οποίος απαιτεί ένα ειδικό δίπτυχο κλειδί ώστε να ξεκλειδώσει.

Hiplok's Z Lok (3)

Η τιμή του είναι 30€ για δύο τεμάχια (μαζί με τα μεταφορικά) και πρόκειται για μια έξυπνη και εύκολη στην χρήση λύση για κάποιον που χρησιμοποιεί το ποδήλατο του για τις καθημερινές του μετακινήσεις και δουλειές. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ:  Hiplok’s Z Lok 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να το δείτε στην χρήση.

Previous Article

Μια βασική βιταμίνη στην οποία έχουν έλλειψη εκατομμύρια άνθρωποι!

Next Article

Ο Ζαφείρης Βολικάκης αλλάζει αγωνίσματα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια