Δοκιμή ποδηλάτων, αλά αγγλικά! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
tahnee seagrace steve peat mtb bike park laugh

Στο Bike Park Whales μαζεύτηκαν μερικοί από τους καλύτερους αναβάτες της Αγγλίας όσον αφορά το downhill και το enduro με έναν και μοναδικό σκοπό. Να δοκιμάσουν ενάντια στο χρονόμετρο, στην δυσκολότερη διαδρομή του πάρκου, τα ποδήλατα τους. Κάθε αναβάτης έκανε αρκετές καταβάσεις με το ποδήλατο downhill, το 27,5″αρι του, το 29″ του και το 27,5″+ για όσους είχαν.

19 επαγγελματίες αναβάτες, 4 διαφορετικοί τύποι ποδηλάτων, και περισσότερες από 130 καταβάσεις έδωσαν κάποια εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ο Steve Peat ήταν ο πιο γρήγορος με το ποδήλατο downhill με χρόνο 2:57:24″ ενώ με το trail ποδήλατο του ο χρόνος του ήταν 3:12:31″.

Οι περισσότεροι αναβάτες ήταν κατά 6-15″ πιο γρήγοροι με τα ποδήλατα downhill εκτός από έναν ο οποίος ήταν 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος με το «μικρό» ποδήλατο!

Όσοι χρησιμοποίησαν κάποιο 29άρι το ένιωθαν πιο γρήγορο ακόμη και αν δεν έκανα πιο γρήγορους χρόνους. Το ίδιο -αν όχι πιο γρήγορα- ένιωσαν και τα 27,5+ ποδήλατα, αλλά οι περισσότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα με σκασμένα και σκισμένα ελαστικά.

Previous Article

Champions’ blog- O Γιώργος Μπούγλας γράφει για το sela.gr από την Κίνα!

Next Article

Στην κορυφή του Κιλιμάντζαρο για καλό σκοπό! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια