Ο Danny Hart αποκτά το δικό του Bike Park!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
full_hart_hamsterley_bike-park

Καθώς η ποδηλασία βουνού -και ειδικά το downhill- δεν είναι και από τα πιο ακριβοπληρωμένα αθλήματα που υπάρχουν, αρκετοί αθλητές πριν τελειώσει η καριέρα τους βρίσκουν τρόπους ώστε να συνεχίσουν να βγάζουν τα ως προς το ζην.

Ο Danny Hart όσο «χαζός» και αν μας φαίνεται όταν μιλάει, στην πραγματικότητα είναι αρκετά έξυπνος καθώς επένδυσε στην απόκτηση ενός bike park αρκετά κοντά στα εδάφη που μεγάλωσε και έκανε τις πρώτες του κατεβασιές.

Το Descend Bike Park στο Hamsterley ανήκει πλέον στον επί δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Danny Hart.

Το υπάρχον προσωπικό και οι διαχειριστές του πάρκου θα παραμείνουν στις θέσεις τους καθώς θα συνεχίσουν να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης του πάρκου. Ο νυν διαχειριστής Craig Hunter δουλεύει το πάρκο από την αρχή της λειτουργίας του, εδώ και 20 χρόνια και είναι αυτός ο οποίος είναι υπεύθυνος για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα χρησιμοποιεί το πάρκο κατά το off season ώστε να διατηρείται σε φόρμα, αλλά επίσης θα προσφέρει elit μαθήματα downhill -coaching- ώστε να βοηθήσει όσους θέλουν να ακολουθήσουν το donwhill επαγγελματικά.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία έναρξης λειτουργίας και όλοι θα έχουν την δυνατότητα να «κυνηγήσουν» τον Danny Hart στις διαδρομές που τον βοήθησαν να αναδειχτεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής Downhill 2017.

Previous Article

Little Trail Hunter… Θα παίρνατε τον γιο σας σε μια τέτοια περιπέτεια; (video)

Next Article

Through my eyes. Εnduro MTB Days στο μαγευτικό Πήλιο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια