Επίπληξη τετράχρονης από αστυνομικό, γιατί έκανε ποδήλατο στο πεζοδρόμιο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
sohpieSUM_3226098b

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Grantham του Lincolnshire της Αγγλίας, αστυνομικός απειλούσε τετράχρονο κοριτσάκι ότι θα της κατασχέσει το ποδήλατο -το οποίο είχε μέχρι και βοηθητικές ρόδες- όταν την έπιασε να κάνει το…λάθος και να ποδηλατεί στο πεζοδρόμιο!

Η…παράνομη τετράχρονη Sophie, ήταν μαζί με τον μπαμπά της και είχαν σταματήσει για να δούνε τις πάπιες όταν την σταμάτησε ο αστυνομικός.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος κάτι παρόμοιο σε άλλο επάγγελμα. Είναι σαν κάποιος ταξιθέτης στον κινηματογράφο να μην αφήνει παιδί 14 ετών και 364 ημερών να μπει στην ταινία που είναι χαρακτηρισμένη «άνω των 15» για το πάρτυ γενεθλίων του! Σαν ένας ταχυδρόμος να αρνείται να πάρει το γράμμα για τον Αη-Βασίλη από νήπιο επειδή στην διεύθυνση το 5 μοιάζει με «ς». Είναι μια σειρά δυσάρεστων, μικροπρεπών και περιττών πράξεων από ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας.

NTI_LINDLEY_BIKE_23.jpg

Από ότι φαίνεται οι αστυνομικοί στην Αγγλία δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον όγκο ποδηλάτων που κυκλοφορεί και έχουν χάσει το μέτρο για το σε ποιους μπορούν να κάνουν παρατηρήσεις για την χρήση του πεζοδρομίου και σε ποιους τα «στραβά» μάτια.

Το όλο θέμα έχει να κάνει όμως με τις αρμοδιότητες που έχουν οι αστυνομικοί στους πολύ κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου. Το 2013 είχανε χάσει την ζωή τους 6 ποδηλάτες και τότε έψαχναν τρόπους ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα. Είχανε τοποθετηθεί αστυνομικοί σε κάθε μεγάλη διασταύρωση για να επιπλήττουν τους ποδηλάτες οι οποίοι δεν θα σταματούσαν σε κάποιο φανάρι ή επειδή θα είχανε φθαρμένα λάστιχα. Μετά από λίγο καιρό βέβαια οι αστυνομικοί έχασαν κάθε ενδιαφέρον για τα «νέα» τους καθήκοντα και δεν έδιναν σημασία σε περιστατικά όπου οδηγοί πιάνονταν στα χέρια με ποδηλάτες ή ακόμη και όταν μηχανάκια έκαναν παράνομα αναστροφές.

Μάλλον τα τετράχρονα που ποδηλατούν στο πεζοδρόμιο είναι πιο μεγάλος κίνδυνος…

Previous Article

Μάθε ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα πετάλια βουνού!

Next Article

Downhill στην έρημο Gobi; Είναι τρελός; (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια