Όταν σε τρώει ο κώλος σου!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Φαγούρα και ποδήλατο

Το καλοκαίρι ήρθε και η θερμοκρασία ανεβαίνει απειλητικά. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι το δέρμα σας είναι πιο ευαίσθητο απ’ ότι το χειμώνα. Είναι φυσικό, λοιπόν, να έχετε ενοχλήσεις στον πωπό σας. Εάν απλά νιώθετε μια ενόχληση τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Εάν πάλι νιώθετε έναν έντονο πόνο τότε μάλλον θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή!

Εάν έχετε παρατηρήσει ότι σας φαγουρίζει μετά την προπόνηση είναι πιθανότατα γιατί δεν έχετε πληθεί καλά. Θα πρέπει όχι μόνο να περιποιείστε τον εαυτό σας αλλά και να φοράτε καθαρά ρούχα.

Θα πρέπει να αλλάζετε κατευθείαν μετά την προπόνηση το σορτς σας. Είναι πολύ σημαντικό να το θυμάστε!!! Φαίνεται απλό όμως είναι δύσκολο να το εφαρμόσετε. Πολύ γρήγορα περνάν αυτά τα έξτρα λεπτά που θα μιλήσεις με τους φίλους σου, θα καθαρίσεις το ποδήλατο ή θα φας ένα σνακ μετά την προπόνηση. Κι όμως αυτά τα λεπτά είναι σημαντικά! Αφού πάτε σπίτι πρέπει να πλυθείτε και να περιποιηθείτε την περιοχή.

Φαγούρα και ποδήλατο

Αλλαγές στην διατροφή, επίσης, θα σας βοηθήσουν να δείτε βελτίωση στο πρόβλημά σας.  Είναι δύσκολο για τους αθλητές να μην το καταναλώνουν υδατάνθρακες, αφού τους χρειάζονται περισσότερο για να τους κάψουν. Οι περισσότεροι μετά την προπόνηση τρώνε ψωμί και ζυμαρικά, ενώ θα ήταν προτιμότερο να τα αντικαταστήσουν με λαχανικά και κρέας.

Σε περίπτωση που κρίνετε ότι το πρόβλημά σας είναι πιο έντονο μπορείτε να επισκεφτείτε έναν γιατρό. Ο γιατρός θα σας χορηγήσει κάποια αγωγή-κρέμα που αν την χρησιμοποιήσετε με μέτρο δεν θα σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Εάν, όμως, την τοποθετείτε σε συχνή βάση θα κάνει το δέρμα σας στην συγκεκριμένη περιοχή πιο λεπτό. Με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην λυθεί το πρόβλημά σας, αλλά να γίνει πολύ χειρότερο!

Previous Article

Ριζικές αλλαγές στο Red Bull Rampage για το 2016.

Next Article

Τα νέα Troy Lee Designs D3 & A1 MIPS!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια