Ο Martyn Ashton μάζεψε 41,000 λίρες με την βοήθεια του κόσμου, για αγορά εξοπλισμού αποθεραπείας.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
martynbackonbike (1)

Οι περισσότεροι σίγουρα θα γνωρίζετε τον Martyn Ashton, έναν πραγματικό θρύλο της ποδηλασίας βουνού και του trial. Σίγουρα θα έχετε δει κάποιο από τα Road Party 1, Road Party 2, παρόλα αυτά όμως, το 2013 ύστερα από ατύχημα σε μια επίδειξη, έμεινε παράλυτος.

Αυτό όμως, δεν τον εμπόδισε από το να βγάζει μια θετική εικόνα στον κόσμο. Η στιγμή όπου με το ειδικό του ποδήλατο ξαναβγήκε στο βουνό μας συγκίνησε και μας έκανε να καταλάβουμε πόσο σημαντικός είναι στον χώρο της ποδηλασίας βουνού και του trial. Όχι μόνο η στάση του απέναντι στο άθλημα, αλλά η στάση του απέναντι στην ζωή.

Πριν λίγες ημέρες, ανέβασε ένα Facebook status, όπου ήθελε να πουλήσει το Colnago C59 disk -με το οποίο γυρίστηκε το Road Bike Party 2- ώστε να μπορέσει να αγοράσει εξοπλισμό για την αποκατάσταση του. Όπως ήταν φυσικό, οι fans του, του πρότειναν να ξεκινήσει μια σελίδα GoFund Μe ώστε να μπορέσει να συγκεντρώσει το ποσό που ήθελε αλλά και να κρατήσει το ποδήλατο, που κακά τα ψέμματα σημαίνει τόσα πολλά γι’αυτόν.

Το εκπληκτικό, ήταν η στήριξη του κόσμου, όπου μέσα σε λίγες μόνο ώρες, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 7000 λιρών Αγγλίας που ήθελε για την αγορά του εξοπλισμού. Η στήριξη όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Μέσα σε μόλις 2 ημέρες έχει μαζέψει περισσότερες από 41,000 λίρες.

Με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος δείχνει την στήριξή του σε αυτόν τον θρύλο του χώρου αλλά και την θετική στάση που κρατάει μετά το ατύχημά του, προσπαθώντας να κάνει τον κόσμο λίγο «καλύτερο».

Previous Article

Μέσα από τα μάτια των pro αθλητών δρόμου. Οι καλύτερες στιγμές του 2015. (video)

Next Article

Ακόμη το σκέφτεσαι για tubeless στο ΜΤΒ; Δες γιατί θα έπρεπε να το κάνεις εχτές!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια