Η POC πουλήθηκε σε διεθνή εταιρία επενδύσεων για $65 εκατομμύρια!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
poc (2)

H POC έχει αφήσει το σημάδι της στον χώρο της ποδηλασίας και του χιονιού για την δυνατότητά της να μπορεί να συνδυάσει την κομψή σχεδίαση και τις καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας ασφαλείας. Από τις πρώτες εταιρίες που είχαν αναγγείλει τα πλεονεκτήματα της αντί-περιστροφικής τεχνολογίας, όπως το MIPS και είχε σχεδιάσει κράνος το οποίο μπορούσε να αντισταθεί σε πολλαπλά χτυπήματα.

Το 2012, η εταιρία Black Diamond αγόρασε την POC από τους Σουηδούς ιδρυτές της για $43,5 εκατομμύρια και έπειτα κάτω από την ιδιοκτησία τους συνέχισαν την επέκταση και την ανάπτυξη. Πλέον η εταιρία, ξανάλλαξε χέρια. Η διεθνής εταιρία επενδύσεων InvestCorp ανακοίνωσε την αγορά της POC για $65 εκατομμύρια, ενώ μεταξύ άλλων βρίσκονται οι Helly Hansen, Dainese και AGV.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την InvestCorp στο επόμενο επίπεδο της ανάπτυξή μας«, δηλώνει ο Stefan Ytterborn, ο ιδρυτής της POC. «Είμαι σίγουρος πως με την υποστήριξή τους θα συνεχίσουμε ανοδικά στις πωλήσεις, θα αυξηθεί η διείσδυση των προϊόντων μας σε νέες αγορές, να επιχειρήσουμε περισσότερες καινοτομίες αλλά παράλληλα να μην αποκλείνουμε από τον βασικό μας στόχο, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σώζουμε ανθρώπινες ζωές και να μειώνουμε τις συνέπειες ατυχημάτων από τα αθλήματα gravity«.

Η τρέχουσα γκάμα προϊόντων της POC έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει τα πάντα, από κράνη, προστασίες, ρουχισμό και πολλά αξεσουάρ και πραγματικά είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε τι ακόμη καινοτομίες έχουν να φέρουν στην αγορά πλέον που θα υπάρχει συνεργασία με μάρκες όπως η Helly Hansen και Dainese.

Previous Article

Ταξίδι με αεροπλάνο και ποδήλατο- Τι πρέπει να προσέξετε. Μέρος Α.

Next Article

Rotwild R.Q1 FS 27.5, το ιδανικό all-around ποδήλατο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια