Το ICEdot είναι ένας αισθητήρας κράνους ανιχνεύει ατυχήματα και στέλνει ειδοποιήσεις με SMS. (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
icedot (4)

Αρκετοί ποδηλάτες βρίσκονται στον δρόμο πολλές φορές αργά το βράδυ και μόνοι τους. Τι συμβαίνει στην άτυχη στιγμή ενός ατυχήματος; Τι συμβαίνει αν δεν μπορεί το ίδιο άτομο να ειδοποιήσει κάποιον από την οικογένειά του; Μέχρι στιγμής έμενε αβοήθητο στον δρόμο μέχρι να τον δει κάποιος περαστικός και να σταματήσει. Πλέον όμως υπάρχει το ICEdot. Ένας αισθητήρας που μπαίνει στο κράνος και ειδοποιεί όποιον έχετε ορίσει σε περίπτωση ατυχήματος.

icedotf3)

Το ICEdot (In Case of Emergency-Σε περίπτωση κινδύνου-) δεν λειτουργεί μόνο ως gps για να δίνει το στίγμα σας, αλλά επίσης αναγνωρίζει μια ισχυρή πτώση και αρχίζει ένας συναγερμός στο smartphone του αναβάτη, ο οποίος αν δεν απενεργοποιηθεί μέσα σε 60 δευτερόλεπτα, ειδοποιεί με sms επαφές ορισμένες από τον χρήστη. Ίσως είναι το μοναδικό αξεσουάρ τέτοιου είδους -GPS και ταυτοποίηση προσώπου- που στέλνει ειδοποιήσεις με μηνύματα στην περίπτωση ατυχήματος.

icedot (2)

Είναι ιδανικό για όσους βγαίνουν για ποδήλατο μόνοι τους και όχι με παρέα, καθώς και για όσους μετακινούνται τις βραδινές ώρες που η κίνηση γενικά είναι περιορισμένη.

Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες, όπως επίσης και το site της ICEdot.

Previous Article

Τα μπινελίκια Μade in England! (video)

Next Article

O David Beckham μαθαίνει στην 3χρονη κόρη του Harper πως να κάνει ποδήλατο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια