Κατάλαβε την εγκυμοσύνη της γυναίκας του από τον «λάθος» καρδιακό παλμό με το Fitbit!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
fitbit fitness pregnant heart monitor readings

Είστε γυναίκα και οι ενδείξεις από το FitBit είναι συνεχώς υψηλές; Πριν απευθυνθείτε στην εταιρία για ελαττωματικό προϊόν, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε το φαρμακείο πρώτα για ένα τεστ εγκυμοσύνης!

Ο «YougnTone» χρήστης του Reddit, παρατήρησε, πως τις τελευταίες ημέρες το FitBit της γυναίκα του είχε ανεβασμένες ενδείξεις όσον αφορά τους καρδιακούς παλμούς, αλλά δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν από τις δραστηριότητες που έκανε. Μια φυσιολογική ημέρα, χωρίς άσκηση, είχε καταγράψει πάνω από 10 ώρες στην 2η ζώνη, χωρίς όμως να υπάρχει και αντίστοιχη κατανάλωση θερμίδων. Όπως ήταν φυσικό, δοκίμασε να κάνει επαναφορά των ρυθμίσεων, αλλά επίσης ζήτησε την συμβουλή online κοινότητας σχετικά με το «πρόβλημα» που αντιμετώπιζε. Οι προτάσεις αρκετές, από την αλλαγή μπαταριών, μέχρι και θέματα εγγύησης. Μέσα στις πολλές απαντήσεις όμως, ένας χρήστης του έβαλε την ιδέα πως η γυναίκα του τελικά, ίσως να ήταν έγκυος!


Δείτε επίσης: 3 συμβουλές για μέλλουσες μαμάδες, ώστε να μην αφήσουν το ποδήλατο!


Μετά τα απαραίτητα τεστ, αποδείχτηκε πως η γυναίκα του «YoungTone» ήταν όντως έγκυος και τότε άρχισε ο καταιγιδισμός μηνυμάτων συγχαρητηρίων. Το θέμα πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις -μέχρι και στο ράδιο του BBC βγήκε ο μελλοντικός μπαμπάς!

Τελικά, μερικές φορές η τεχνολογία δουλεύει πιο σωστά από ότι περιμένουμε και μας δίνει μεγάλες χαρές! Εδώ βρίσκεται το thread που άνοιξε ο «YoungTone» στο Reddit.

Previous Article

Ποδήλατο βουνού και αγώνες, 8 λόγοι για να συμμετέχετε!

Next Article

3D printed ατσαλένιο ποδήλατο! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια