Σύμφωνη η UCI στην πραγματοποίηση ενός κατεβάσματος στην μνήμη του Stevie Smith στο Fort William.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
stevie smith msa wc 2015

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με την ποδηλασία βουνού και δεν στεναχωρήθηκε στην δυσάρεστη είδηση πριν από μερικές ημέρες σχετικά με απώλεια του νεαρού Καναδού Stevie Smith. Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του θανάτου του, μια θερμή παράκληση του Hwulex, ενός χρήστη του Pinkbike, σχετικά με την πραγματοποίηση ενός κατεβάσματος στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Downhill, χωρίς όμως κάποιον αναβάτη, ένα κατέβασμα «φάντασμα» προς την μνήμη του Stevie «Chainsaw» Smith, την οποία προώθησε στην RedBull αλλά και στην UCI.

Η πρόταση πήρε τέτοιες διαστάσεις online καθώς πλειοψηφία των αθλητών την αναδημοσίευσαν και ζήτησαν και οι ίδιοι από τις διοργανώτριες αρχές να πραγματοποιηθεί, κάτι που από ότι φαίνεται εισακούστηκε.

«Ως UCI αποφασίσαμε να ενστερνιστούμε την ιδέα σχετικά με απόδοση φόρου τιμής στον Stevie Smith. Σε συνεργασία με την Red Bull και τους συνεργάτες μας στον αγώνα, θα γίνει ένα «ghost run» στον επόμενο αγώνα στο Fort William, στις αρχές Ιουνίου. Η απώλεια του Stevie είναι κάτι που στοίχησε πολύ στην παγκόσμια κοινότητα mtb και όχι μόνο. Εκείνη η συγκεκριμένη στιγμή, θα αποδώσει φόρο τιμής, θα είναι εις μνήμη του «The Chainsaw» αλλά παράλληλα θα γιορτάσει και την προσφορά του στο άθλημα. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτή την ιδέα, για αυτό το αναμνηστικό «ghost run». Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα», αναφέρει η UCI στο Pinkbike.

Πιστεύουμε πως είναι μια απόφαση η οποία θα ταρακουνήσει για τα καλά τα νερά και θα δείξει και το ανθρώπινο πρόσωπο της UCI. #longlivechainsaw

Previous Article

Strava Live Segments και στα smartphones!

Next Article

Ανασκόπηση ITI EPIC 2016.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια