Θάνατος αθλητή στο Indian Pacific Wheel Race και οριστική διακοπή του αγώνα.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
mike hall tour bike

Η χτεσινή ημέρα ξημέρωσε με πολύ άσχημα μαντάτα από την Αυστραλία και τους διοργανωτές του Indian Pacific Wheel Race λέγοντας πως υπήρξε κάποιο δυστύχημα και πως τερματίζεται οριστικά ο αγώνας για την φετινή χρονιά.

Ο Βρετανός αναβάτης Mike Hall κατέληξε ύστερα από σύγκρουση με διερχόμενο όχημα στις 06:20 το πρωί της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο Monaro νότια της πόλης Canberra.indian pacific wheel race announcements(1)

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για θάνατο του αθλητή την στιγμή της σύγκρουσης, με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα.

Οι διοργανωτές του αγώνα επιβεβαίωσαν με γραπτή τους δήλωση πως υπήρξε κάποιο περιστατικό αλλά δεν αποκάλυψαν σε πρώτη φάση την ταυτότητα του άτυχου αναβάτη, ενώ λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και μια ανακοίνωση σχετικά με την οριστική διακοπή του αγώνα.

indian pacific wheel race announcements(3)

Τελικά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης πως ο άτυχος ποδηλάτης ήταν ο Mike Hall…..

indian pacific wheel race announcements(2)

O Mike Hall ήταν ένας από τους καλύτερους αθλητές υπέρ-αντοχής και είχε στην κατοχή του το ρεκόρ για το Trans Am και για το Tour Divide. Ήταν επίσης ο ιδρυτής του Transcontinental αγώνα στην Ευρώπη.

Στο Sydney την Κυριακή θα διοργανωθεί μια ομαδική βόλτα-αφιέρωμα προς τιμή του.

 

Previous Article

Σήμερα έχουμε Tour of Flanders!

Next Article

Enduro VS Downhill, σημειώσατε fun! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια