Μοναδικά έργα τέχνης από το αποτύπωμα ελαστικών ποδηλάτου!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
zwgrafiesmeelastika (7)

Ο Thomas Yang, καλλιτέχνης από την Σιγκαπούρη, δημιουργεί μοναδικά έργα τέχνης. Μόνο που αντί για πινέλα (όπως θα περιμένει κάποιος) χρησιμοποιεί ελαστικά τροχών ποδηλάτου.

Χρησημοποιώντας λοιπόν διάφορα πέλματα ελαστικών μπορεί να αποτυπώσει στους πίνακές του διάφορα αξιοθέατα διεθνούς ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα ο Πύργος του Άιφελ, ή το Empire Stage Building.

zwgrafiesmeelastika (4)

«Η ιδέα μου ήρθε, καθώς αναζητούσα τρόπους να ζωγραφίσω με το ποδήλατο. Τα λάστιχα του ποδηλάτου, ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. Στην συνέχεια, εξερευνώντας τα χαρακτηριστικά του κάθε ελαστικού, συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να ζωγραφίσω κάποιες κτηριακές δομές», εξηγεί ο Yang.

zwgrafiesmeelastika (6)

Καθώς είναι και ο ίδιος λάτρης του ποδηλάτου, έχει κάνει προς το παρόν τέσσερις διαφορετικούς πίνακες-εκτυπώσεις. Το “The Cyclist’s Empire” (που απεικονίζει το the Empire State Building), το “God Save the Bike” (που απεικονίζει το Tower Bridge), το “Bicycle Mon Amour” (που απεικονίζει τον Eiffel Tower) και το “The Unforbidden Cyclist” (που απεικονίζει την Forbidden City). Η παραγωγή των παραπάνω έργων δεν ξεπερνάει τις 100 για κάθε ένα από αυτά, τα οποία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είχανε γίνει ανάρπαστα.

zwgrafiesmeelastika (1) zwgrafiesmeelastika (3)

zwgrafiesmeelastika (2) zwgrafiesmeelastika (5)

Ο ίδιος θέτει μόνο έναν όρο για την επιλογή των αξιοθέτων που επιλέγει. Πρέπει η πόλη να διαθέτει ποδηλατική κουλτούρα!

Previous Article

3η ημέρα του Tour de France. (video)

Next Article

Bell Gage, το πρώτο κράνος για ποδηλασία δρόμου με τεχνολογία MIPS.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια