Μια ακόμα ενδιαφέρουσα εφαρμογή για τους ποδηλάτες! ‘MTB Project’

Author: Χωρίς σχόλια Share:
logov2

Σας έχει τύχει να πάτε για διακοπές με το ποδήλατό σας, να είστε έτοιμος για την προπόνηση σας στο βουνό και… να συνειδητοποιείτε ότι δεν γνωρίζετε κανένα μονοπάτι! Ε, λοιπόν, υπάρχει εκτός του Strava και άλλη εφαρμογή που μπορεί να σας λύσει τα χέρια!

Η εφαρμογή MTB Project θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα μονοπάτια εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να κατεβάζετε τους χάρτες από τις πόλεις που επισκέπτεστε. Επίσης, μπορείτε να λαμβάνετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα τοπικά μονοπάτια, για τις αποστάσεις και τις δυσκολίες των διαδρομών, καθώς και να αλληλεπιδράτε με άλλους αναβάτες στην MTB Project community.

Ακόμα κι αν δεν είστε θαυμαστής των ταξιδιών, η εφαρμογή αυτή θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε νέες διαδρομές, κοντά στην περιοχή σας, που ίσως να μην είχατε ανακαλύψει μέχρι τώρα (όχι ακόμα στην Ελλάδα είναι η αλήθεια).

Στα θετικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την συνεργασία της εφαρμογής MTB Project με την International Mountain Bike Association (IMBA). Όπως λένε και οι ίδιοι, μοιράζονται ένα κοινό όραμα, να βοηθήσουν τους ποδηλάτες να εξερευνήσουν και να απολαύσουν διάφορα μονοπάτια σε ολόκληρο τον κόσμο! Η διαφορά της εφαρμογής MTB Project με τις υπόλοιπες ποδηλατικές εφαρμογές (Strava, Garmin κτλ) είναι ότι δίνει έμφαση στις νέες διαδρομές που μπορεί να βρει κανείς μέσω αυτής και όχι στον ανταγωνισμό των χρηστών της.

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμα μονοπάτια και διαδρομές σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η εφαρμογή επικεντρώνεται κυρίως στα μονοπάτια που βρίσκονται σε περιοχές της Αμερικής. Ο λόγος είναι ότι τα δεδομένα για τα μονοπάτια τα λαμβάνει η ομάδα του MTB Project από τους ίδιους τους χρήστες. Επομένως, για να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι και να εμφανιστεί στην εφαρμογή πρέπει κάποιος να μοιραστεί τις φωτογραφίες του, τις διαδρομές του και τα μονοπάτια του. Θέλετε μήπως εσείς να κάνετε την αρχή και να συνεισφέρετε στην ποδηλατική κοινότητα;

Η εφαρμογή MTB Project είναι διαθέσιμη δωρεάν τόσο για iOS όσο και για Android κινητά. Ακόμη ένας λόγος για να τη δοκιμάσετε! Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο mtbproject.com.

Previous Article

Tour de France: Συνεχίζει με το yellow jersey o Froome παρά την βροχή και το χαλάζι.

Next Article

Με αυτό το σακίδιο δεν θα ξαναϊδρώσει η πλάτη σας! Ιδού τα νέα EVOC!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια