Νέα τεχνολογία για τα αδιάβροχα από την Gore-Tex.

Author: 1 σχόλιο Share:
gore tex active fabric (2)

Όταν τα ρούχα που προορίζονται για αθλητικές δραστηριότητες, όπως η ποδηλασία, είναι αδιάβροχα και διαπνέοντα επιτυγχάνουν τον απόλυτο συνδυασμό. Με αυτόν τον τρόπο η Gore-Tex έγινε γνωστή στον χώρο, τα τελευταία 40 χρόνια με τον αδιάβροχο, αντιανεμικό και gore tex active fabric (1)διαπνέοντα ρουχισμό της. Παρά τις όποιες τεχνολογικές εξελίξεις, όταν πιέζετε σκληρά επάνω στο ποδήλατο, ο ιδρώτας εσωτερικά, μπορεί να γίνει τόσο ενοχλητικός όσο και η βροχή εξωτερικά.

Στην συνεχόμενη προσπάθεια για βελτίωση των υφασμάτων, η Gore-Tex, παρουσίασε την τελευταία τεχνολογία τους όσον αφορά τα υφάσματα στην νέα της σειρά, Active Line, η οποία προορίζεται για αθλητές οι οποίοι κάνουν έντονες προπονήσεις.

Αν έχετε ψαχτεί λίγο γύρω από τα αδιάβροχα ρούχα, τότε θα έχετε διαβάσει για τις 2, 2.3, ή 3 στρώσεις αδιάβροχων υφασμάτων. Η αναφορά αυτή γίνεται ως προς το πόσες στρώσεις υφασμάτων περιέχει ένα ρούχο, με τις 3 στρώσεις, συνήθως να είναι το πιο ανθεκτικό και το πιο αδιάβροχο. Ωστόσο ένα ρούχο με 3 στρώσεις, είναι λιγότερο άνετο και εύκαμπτο ενώ παράλληλα αναπνέει και λιγότερο.

gore tex active fabric (4)

Για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των σκληρών προπονήσεων, όπου παράγεται περισσότερη ζέστη από το σώμα και περισσότερος ιδρώτας το νέο ύφασμα Active, της Gore-Tex, εξαλείφει την κλασική υφή των ρούχων χάρη σε μια πιο μόνιμη αδιαβροχοποίηση. Σε συνδυασμό με το Gore Micro Grid το ύφασμα γίνεται το πιο ελαφρύ και το πιο διαπνέον που έχει ποτέ φτιάξει η εταιρία. Επίσης, καταργεί το «κρύωμα» από το εξωτερικό υγρό ύφασμα, ενώ παράλληλα στεγνώνει πιο γρήγορα και πακετάρετε πιο εύκολα. Δεν πρόκειται για το ίδιο υλικό όπως το Gore-Tex Active τριών στρώσεων που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

Με την δυνατότητα να πλένεται στο πλυντήριο ρούχων, όλα τα υφάσματα Gore-Tex Active δεν απαιτούν στεγνωτήριο ή επανενεργοποίηση για την αδιάβροχη μεμβράνη με την πάροδο του χρόνου.

Previous Article

263 μέτρα endo και είσοδος στα ρεκόρ Guinness! (video)

Next Article

To KOM μου δεν θα το κλέψεις, ΤΟ KOM ΜΟΥ. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια