Τα νέα σακίδια της Rapha!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Τα νέα σακίδια της Rapha

Η γνωστή για τα φοβερά road outfits Rapha είχε εκτός του ρουχισμού ήδη στο ενεργητικό της μια επιτυχημένη σειρά με παπούτσια, ακουστικά και γυαλιά ηλίου με φακό. Τώρα, λοιπόν, αποφάσισε να βγάλει μια νέα σειρά με σακίδια-τσάντες για το τιμόνι και για την σέλα.

Όσοι γνωρίζουν την Rapha είναι εξοικειωμένοι με το χαρακτηριστικό της γνώρισμα, δηλαδή το ροζ χρώμα και τις άσπρες ρίγες πάνω στα προϊόντα της.

Τα νέα σακίδια της Rapha

Το Rapha Apidura για το τιμόνι και Rapha Apidura για την σέλα είναι σακίδια-τσάντες που μπορούν να τοποθετηθούν στα περισσότερα ποδήλατα χωρίς να χρειάζονται επιπλέον σχάρες. Η ίδια η Apidura θέλει να τονίζει ότι τα νέα της προϊόντα δεν θέλει να αναφέρονται ως “τσάντες” αλλά ως “σακίδια”.

Τα σακίδια τιμονιού και σέλας έχουν ανακλαστικές λωρίδες και τα λογότυπα Apidura. Ακόμα έχουν αντανακλαστικά νήματα στα καλώδια και στους εξωτερικούς ιμάντες.

Το σακίδιο για την σέλα διαθέτει εξωτερική θήκη για επιπλέον αποθήκευση και γρήγορη πρόσβαση. Όπως επίσης διαθέτει και χώρο ειδικό για να μπει πίσω φως.

Τα νέα σακίδια της Rapha

Παρόλο που τα σακίδια αυτά είναι ανθεκτικά στο νερό η Rapha δεν τα έχει κατατάξει στην κατηγορία ως αδιάβροχα.

Η Rapha παράγει πολλά μεγέθη από το κάθε σακίδιο τα οποία κυμαίνονται μέχρι και 17l για τα σακίδια σέλας και 20l για τα σακίδια τιμονιού.

Previous Article

To αγωνιστικό, του αγωνιστικού ώ Merida Reacto Team-E!

Next Article

Πως να σταματήσετε την έντονη εφίδρωση φέτος το καλοκαίρι!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια