Οι ουλές της Rachel Atherton από τραυματισμούς! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
rachel atherton downhill  (1)

Πολλές οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αναβάτες downhill σε κάθε αγώνα. Ρίζες, πέτρες, άλματα, off camber στροφές και όλα αυτά υπό την πίεση του χρονομέτρου!

Σίγουρα δεν θα προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν πως οι τραυματισμοί είναι πολύ συνήθεις φαινόμενο στον χώρο του downhill και κανένας αθλητής δεν έχει ξεφύγει από αυτούς. Η Rachel Atherton, η πιο επιτυχημένη αθλήτρια Downhill της Βρετανίας, έχει αρκετές ουλές από τραυματισμούς. Άλλες μεγαλύτερες άλλες μικρότερες, με την καθεμία να έχει την δική της ιστορία. Η πιο σημαντική της επέμβαση, είναι όταν της επανεισήγαγαν νεύρα από το πόδι στον αριστερό της ώμο ώστε να αποκτήσει 60% λειτουργικότητα.

Έχει κάνει ακόμη ένα μόσχευμα οστού στον δεξί της ώμο μετά από πολλές εξαθρώσεις. Αυτό ήταν πάντως πολύ μικρότερη εγχείρηση σε σχέση με τον αριστερό ώμο και ούτε καν φαίνεται το σημάδι.

Σύμφωνα με την Rachel ο χειρότερος τραυματισμός της, ήταν όταν κατέστρεψε το μικρό της δάκτυλο στο πρώτο της, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2010 και παρά τον πόνο αποφάσισε να τρέξει στον τελικό, όπου και νίκησε!

Στο βίντεο που ακολουθεί η Rachel Atherton μιλάει για τις ουλές της, γεμάτη περηφάνια!

Previous Article

Πως το αλκοόλ επηρεάζει την ποδηλασία!

Next Article

Το Surly Straggler είναι ένα ποδήλατο-λίγο από όλα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια