Θα πιστεύατε ότι το όμορφο αυτό ποδήλατο χωράει σε τσάντα;

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Backpack-Bike-Bike

Ίσως να έχετε ακούσει για σπαστά ποδήλατα, ίσως διαβάσατε για το Sadabike αλλά κάτι σαν και αυτό δεν έχετε δει!

Μια σχεδιαστική εταιρία στην Ινδία, με την επωνυμία Lucid, σχεδίασε ένα ποδήλατο το οποίο μπορεί να χωρέσει σε ένα backpack. Δεν είναι όμως ένα συνηθισμένο, σπαστό ποδήλατο. Η ιδιαιτερότητά του είναι, πως είναι συναρμολογούμενο, όπως τα έπιπλα του IKEA και μοντάρεται βάση οδηγιών.

3033163-inline-kitbike05 Backpack-Bike-Backpack

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή Amit Marchandi, ίσως η συναρμολόγησή του να είναι και πιο εύκολη από ένα έπιπλο. Μπορεί το πρωτότυπο να μην έχει φτιαχτεί ακόμη, αλλά όπως θα δείτε και στο βίντεο έχει μελετηθεί κάθε λεπτομέρεια. Επίσης, συμπληρώνει πως το πλαίσιο, ο δισκοβραχίονας, η sela και όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά, θα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται το ένα στο άλλο χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Το μοναδικό πλαίσιο είναι «μισό» όπου και σημαίνει ότι όλο το ποδήλατο μπορεί να μονταριστεί από την μια μεριά κάνοντας την όλη διαδικασία εύκολη και γρήγορη.

3033163-slide-kitbike02 3033163-slide-kitbike04

Σίγουρα θα χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για να ταιριάξουν τα 21 κομμάτια όταν βρίσκονται στην τσάντα, το οποίο θα μπορούσε να δουλέψει σε όσους μετακινούνται σε αστικό περιβάλλον.

Ένα από τα βασικά ατού του project είναι πάντως και η ομορφιά του ποδηλάτου, εξ’ου και η δερμάτινη σέλα, οι χειρολαβές από φελό και το βουρτσισμένο αλουμινένιο πλαίσιο τα οποία δίνουν αρχοντικό στύλ. Μινιμαλιστικό και στυλάτο, σίγουρα θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό -εφόσον βέβαια φτιαχτεί κάποια στιγμή.

Previous Article

Enduro Mediterraneo, αγώνας Ξάνθης 2015

Next Article

6 φανταστικές βάσεις παρκαρίσματος ποδηλάτων!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια