Το Surly Straggler είναι ένα ποδήλατο-λίγο από όλα!

Author: 1 σχόλιο Share:
surly straggler road cyclocross commute (1)

Το Surly Straggler, δεν είναι ένα πολύ γρήγορο cyclocross ποδήλατο. Ούτε βέβαια, ένα πολύ ελαφρύ ποδήλατο δρόμου, ενώ σίγουρα δεν θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή για να κατεβείτε το αγαπημένο σας πέτρινο μονοπάτι. Αυτό όμως που είναι σίγουρα, είναι ένα ποδήλατο για όλα αυτά και αυτό επειδή δεν είναι ειδικά μελετημένο και κατασκευασμένο για μόνο ένα είδος ποδηλασίας. Το Surly Straggler, είναι ένα ποδήλατο λίγο από όλα.

surly straggler road cyclocross commute (3)

Η ευελιξία του συγκεκριμένου ποδηλάτου είναι πάρα πολύ υψηλή και αν ψάχνετε ένα ποδήλατο για να κάνετε λίγο από όλα, τότε η πολύ λογική του τιμή θα το μετατρέψει στο μοναδικό ποδήλατο που θα δείτε. Ένα απίστευτα προσαρμόσιμο ποδήλατο με ειδικές μπρούτζινες βάσεις για φτερά και καλάθια, χώρο για φαρδιά ελαστικά, μελετημένο για δισκόφρενα και dropouts που σας επιτρέπουν να το λειτουργήσετε ως single speed.

{Aλήθεια, είδατε τι έγινε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Single Speed;}

surly straggler road cyclocross commute (5)

Πρόκειται για ένα ποδήλατο που δεν θα θέλετε να κατεβείτε από πάνω του. Ξεκινάτε το πρωί κάνοντας τα ψώνια σας, μετά μια γρήγορη βόλτα σε δασικούς δρόμους και εύκολα μονοπάτια και το απόγευμα μια μεγάλη βόλτα δίπλα στην θάλασσα για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Με έναν μοναδικό συνδυασμό άνεσης και κρατήματος είναι πραγματικά ένα ποδήλατο που σας προκαλεί να το καβαλάτε όλη την ημέρα.

Το πλαίσιο του είναι CroMoly 4130 (ατσάλινο με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα), με το tapered πιρούνι να είναι από το ίδιο υλικό. Η μετάδοση είναι η Apex της Sram με 10 ταχύτητες και compact δισκοβραχίονα. Τα φρένα είναι υδραυλικά Hayes CX-expert με 160mm δίσκους μπρος και πίσω, ενώ οι τροχοί έχουν κέντρα Formula και στεφάνια Alex Rims XD-E με λάστιχα 700cX41 της Surly.

surly straggler road cyclocross commute (2)

Η τιμή του για ολόκληρο ποδήλατο είναι στα 1800€ πράγμα που το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό καθώς θα μπορεί κάποιος να το χαίρεται παντού και πάντα. Το βάρος του βέβαια, ίσως να προβληματίσει μερικούς που έχουν μάθει σε πολύ ελαφριά ποδήλατα δρόμου, αλλά από την άλλη, πρόκειται για ένα από τα πιο άνετα ποδήλατα για όλες τις συνθήκες.

Previous Article

Οι ουλές της Rachel Atherton από τραυματισμούς! (video)

Next Article

Γιατί αξίζει να καβαλάς τα βράδια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια