Ποιοι Έλληνες αθλητές ποδηλασίας θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς του Ρίο. (UPDATED)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
olympic games 2016 logo

UPDATED: Μόλις χθες 15/3 επιβεβαιώθηκε επίσημα η συμμετοχή και του Χρήστου Β0λικάκη! Συγχαρηρήρια

Δύο προς το παρόν οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές αθλητών ποδηλασίας, ενώ με αγωνία περιμένουμε την ανακοίνωση και για το αγώνισμα της ποδηλασίας βουνού.

tamouridis hlias mtb road ellhnes athliteschristos volikakis track cyclingΠρώτος αθλητής που έχει πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι ο Γιάννης Ταμουρίδης με 130 βαθμούς από τις εμφανίσεις του με την επαγγελματική ομάδα BAKU και θα συμμετέχει στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου αντοχής.

Ο δεύτερος αθλητής ποδηλασίας που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι ο Χρήστος Βολικάκης -του οποίου η πρόκριση θεωρείται δεδομένη από την περσινή χρονιά και μένει μόνο η ανακοίνωση της τον επόμενο μήνα- και συμμετέχει στο αγώνισμα της ποδηλασίας πίστας. Ο Χρήστος πριν δύο μήνες έκανε εγχείριση στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης και ειδικότερα για αποκατάσταση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυική μοίρα και έχει λίγες ημέρες που επέστρεψε στις προπονήσεις. Σχετικά με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε στο sela:

«Έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μου και ευελπιστώ πως θα ξεκινήσω τους αγώνες τον Μάιο. Το καλοκαίρι πιστεύω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να αγωνιστώ για το καλύτερο».

Το τελευταίο όνομα αθλητή ποδηλασίας που περιμένουμε να δούμε σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είναι του Περικλή Ηλία για το αγώνισμα της ποδηλασίας βουνού.

Previous Article

Kelly McGarry εναντίον Ηφαιστείου, το τελευταίο ride του μεγαλόσωμου Αυστραλού. (video)

Next Article

4 ακόμη συμβουλές που θα αυξήσουν την καθημερινή σας άνεση σας με το ποδήλατο δρόμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια