Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Chris Froome ντοπαρισμένο στο Tour de France.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
chris froome (1)

Υπήρξαν κάποιες καταγγελίες σχετικά με την χρήση απαγορευμένων ουσιών (doping) κατά το τελευταίο Tour de France, που σχετίζονταν με τον νικητή, Chris Froome πως έκανε χρήση απαγορευμένων αναβολικών για αύξηση των επιδόσεών του, οι οποίες προκάλεσαν πολλές και άσχημες αντιδράσεις.

Αρκετοί θαυμαστές του μάλιστα, τον έφτυσαν και του πέταξαν μπουκαλάκια με ούρα! Η απάντηση του Froome ήταν με αναλυτικές και ολοκληρωμένες αναλύσεις αίματος και ούρων στα εργαστήρια GSK Performance Lab, οι οποίοι υποστήριξαν την Team Sky μετά την εκθαμβωτική εμφάνιση του Βρετανού στην 10η ημέρα του Grand Tour.

«Βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που πιστεύουμε πως είναι τα ανώτερα όρια για τους ανθρώπους«, δήλωσε ο ανώτερος επιστήμονας της GSK, Dr. Phillip Bell.

Όπως είπε και ο παλιός συναθλητής του Froome, ο Sir Bradley Wiggins στο BBC, «Χρειάζονται περισσότερα δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ώστε να προσδιοριστεί αν όντως ο Froome ήταν καθαρός ή όχι, αλλά πρόκειται για μια πολύ ασυνήθιστη πράξη. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά σίγουρα είναι ένα μικρό βήμα», συμπλήρωσε ο Sir Wiggins.

Ο Froome από την άλλη, γνωρίζει πως τα αποτελέσματα δεν θα πείσουν κανέναν αλλά ελπίζει με την δημοσίευση των δεδομένων θα ικανοποιήσει μερικές από τις ερωτήσεις που του έχουν τεθεί.

Εσείς τι πιστεύετε; Πιστεύετε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών ή όχι;

Previous Article

4 λάθη που κάνουμε και χαλάμε τις σαμπρέλες, πριν τις βάλουμε στο ποδήλατο.

Next Article

Αστείες φωτογραφίες που έχουν «εξαφανίσει» το ποδήλατο από τους αναβάτες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια