Παπούτσια Mavic Crossmax! Λόγος για να βγεις στο βουνό!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
MavicCrossmax (8)

Όταν κάποιος ακούει Mavic, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι το κίτρινο χρώμα. Αυτή η κίτρινη απόχρωση μέχρι στιγμής κοσμούσε τα πάντα, από κράνη και σακίδια, σε ζάντες και παπούτσια.

MavicCrossmax (7)

Μπορεί το μαύρο χρώμα των παπουτσιών να είναι αδιάφορο, σε σχέση με το κραυγαλέο κίτρινο, αλλά πόσοι θέλουμε στα αλήθεια κάποιο τόσο κραυγαλέο παπούτσι;

MavicCrossmax (6)

Πολλά καινούρια χαρακτηριστικά για τα Mavic Crossmax! Για παράδειγμα, το περισσότερο υλικό στον αστράγαλο, ώστε να προσφέρει προστασία από τον δισκοβραχίονα και τα πεντάλ, ενώ παράλληλα προσφέρει καλύτερη υποστήριξη στο πόδι κατά το πετάλι αλλά και κατά το κατέβασμα. Η γλώσσα είναι συνδεδεμένη με το εξωτερικό του παπουτσιού ώστε να τυλίγει το πόδι και ο μηχανισμός σύσφιξης είναι το Quick Lace, μετά Velcro και τέλος ασφαλίζονται με το Ergo Ratchet.

MavicCrossmax (1)

Στην εξωτερική σόλα, χρησιμοποιείται το υλικό που αποκαλεί η Mavic, Energy Grip, με αρεκτά επιθετικό σχεδιασμό πέλματος, με ενδιάμεση σόλα EVA για απορρόφηση κραδασμών και εξωτερική γόμα Contagrip για μειωμένη φθορά και καλύτερη πρόσφυση κατά το κουβάλημα του ποδηλάτου!

MavicCrossmax (5)

Ο χώρος για τα δάκτυλα είναι ενισχυμένος και δεν θα καταλάβετε χτυπήματα από πέτρες. Είναι από τα πιο άνετα παπούτσια της αγοράς και συγκρίνονται μόνο με παντόφλες!

Η απόδοση των παπουτσιών είναι εφάμιλλη με την εμφάνισή τους, δηλαδή κορυφαία.

Previous Article

Υδραυλικά δισκόφρενα Shimano XTR M9020 Trail

Next Article

China or not…China; Αγοράζετε κινέζικο ποδηλατικό ρουχισμό;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια