Περπατητό ποδήλατο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
perpathtopodhlato (3)

Τα τελευταία 200 χρόνια που υπάρχει το ποδήλατο, δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Εκτός από τα τέλη του 19ου αιώνα που τα ποδήλατα πήραν την σημερινή μορφή τους.

perpathtopodhlato (6)

Σίγουρα έχουν γίνει γιγαντώδη άλματα όσον αφορά την τεχνολογία των ποδηλάτων, έχει εξελιχθεί η ποιότητα κύλισης και οι ταχύτητες τρομερά, αλλά τα βασικά μέρη του διατηρούνται αναλλοίωτα. Μια εταιρία από την Ιαπωνία, ήρθε με ένα πραγματικά επανσταστικό σχέδιο, το οποίο ελπίζουν να χαροποιήσει τους αναβάτες, αλλά και όσους είναι γύρω από αυτό.

perpathtopodhlato (5)

perpathtopodhlato (4)

Το περπατητό ποδήλατο -Walking Bicycle Club (WBC)- είναι αυτό που υποδηλώνει το όνομά του. Είναι ένα ποδήλατο -τρίκυκλο για την ακρίβεια- το οποίο κινείται με παρόμοια κίνηση όπως όταν περπατάτε! Επίσης έχει και ηλεκτρικό μοτέρ για να βοηθάει όταν βρίσκεστε σε ανηφόρα!

perpathtopodhlato (2)

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, σκοπός τους ήταν να φτιάξουν ένα ποδήλατο που θα συνδύαζε την απλότητα και την ευχαρίστηση μιας βόλτας με τα πόδια, με την άνεση και την ταχύτητα ενός ποδηλάτου. Οι ταχύτητες που μπορεί να φτάσει είναι παρόμοιες με ενός κανονικού ποδηλάτου. Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται να είναι και πιο ασφαλές από ένα κανονικό ποδήλατο, λόγω της όρθιας θέσης οδήγησης, οπότε υπάρχει η δυνατότητα να φύγετε πολύ εύκολα πάνω από το όχημα σε κάποια επικίνδυνη κατάσταση.

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Θα το δοκιμάζατε;

Previous Article

Έξυπνο ποδήλατο από την Valour, που δίνει, οδηγίες πλοήγησης, στροφή προς στροφή. (video)

Next Article

Φτιάξτε μόνοι σας, φορτιστή κινητού τηλεφώνου για το ποδήλατό σας με 5€!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια