Πέθανε ο συν-ιδρυτής της Hope Technology!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
simon sharp hope technology (1)

Ο Simon Sharp, συν-ιδρυτής και συν-ιδιοκτήτης της Βρετανικής εταιρίας Hope Technology βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 53 ετών.

Την επόμενη αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας μια δήλωση η οποία έλεγε:

«Ο Simon ήταν ένας από τους ιδρυτές της Hope Technology μαζί με τον φίλο και συνεργάτη Ian Weatherill. Σε κάθε προϊόν της 30-ετούς ιστορίας της Hope είχε βάλει το χέρι του. Από τα πρώτα δισκόφρενα -που έκαναν διάσημη την Hope- μέχρι και τα τελευταία ανθρακονημάτινα προϊόντα. Μέχρι αυτή την ημέρα βρισκόταν συνεχώς στο εργοστάσιο παρακολουθώντας την ανάπτυξη των προϊόντων, δουλεύοντας πάντοτε στο παρασκήνιο χωρίς να αναζητεί την προσοχή.

Ήταν ένας καταξιωμένος αναβάτης μηχανοκίνητου trial, όπως επίσης και ανταγωνιστικός αναβάτης ποδηλασίας βουνού. Μόλις τον περασμένο Μάιο συμμετείχε στο Pre65 Scottish Two Day Motorcycle Trial και μια βδομάδα μετά στο Scottish Six Day Trial με τον γιο του Sam. Την περασμένη χρονιά συμμετείχε σε αρκετούς γύρους του Enduro World Series στην Master κατηγορία και έκανε πολλούς νεότερους αναβάτες να ντρέπονται από τα αποτελέσματα.

simon sharp hope technology (2)

Κάθε Σαββατοκύριακο ήταν είτε με το ποδήλατο βουνού του είτε με την μηχανή trial στην περιοχή του Dales ή και πιο μακριά.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του υπέστη αρκετές διασείσεις με την πιο σοβαρή να έχει ως αποτέλεσμα εγκεφαλική αιμοραγία, η οποία πιστεύεται πως οδήγησε σε Χρόνια Τραυματική Εγκεφαλοπάθεια η οποία είναι μια εκφυλιστική ασθένεια του εγκεφάλου που προκύπτει από διασείσεις και σχετίζεται με μειωμένη κρίση και κατάθλιψη και μπορεί να είναι μια αιτία για τον θάνατο του.

Πίσω του αφήνει την γυναίκα του Alison και τα τρία του παιδιά τον Sam, την Katherine και την Heather. Η απουσία του είναι οδυνηρή αλλά δεν θα ξεχαστεί».

Σύμφωνα με την αστυνομία του North Yorkshire, οι αστυνομικοί κλήθηκαν κοντά στο Flasby μεταξύ 12:00-15:00 όπου βρέθηκε το σώμα ενός άντρα γύρω στα 50. Κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς ο άντρας ήταν νεκρός. Ο θάνατος του δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και έχει ενημερωθεί και ο ιατροδικαστής.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Hope Technology είναι μια από τις πιο ποιοτικές εταιρίες στον χώρο του ποδηλάτου και είναι ευρέως γνωστή για τα κέντρα των τροχών με τον χαρακτηριστικό ήχο αλλά και για την υψηλή ποιότητα που διέπει τα προϊόντα της.

Previous Article

Champions Blog – Οι περιπέτειες του Ανδριώτη στην Ευρώπη!

Next Article

Tour de France – Ο Van Avermaet νικητής στο 5ο εταπ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια