Η Ducati δυνατά και πάλι στα ποδήλατα!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ducati bicycles  (1)

Η Ducati μπαίνει πιο δυναμικά στο χώρο του ποδηλάτου. Στην πραγματικότητα οι Ιταλοί από το Borgo Panigale κατά την δεκαετία του ’40, ήταν κυρίαρχοι στον χώρο των μετατροπών ποδηλάτων με κινητήρες, όταν δηλαδή ήρθε και το πρώτο «μοτοποδήλατο», αλλά σύντομα τα παράτησαν και ακολούθησαν τον δρόμο των μοτοσυκλετών.

Σήμερα, όμως, για την κατασκευή και διανομή των ποδηλάτων, συνεργάζονται με μια άλλη Ιταλική εταιρία, την Bianchi.ducati bicycles (1)

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές συνεργασίες μεταξύ μεγάλων και γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών ή εταιριών μοτοσυκλετών με ποδηλατικές εταιρίες, ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους στον χώρο του ποδηλάτου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η συνεργασία της Mercedes με την Rotwild όπως και η συνεργασία Ferrari και Colnago, οι οποίες έγιναν περισσότερο χάρη εντυπωσιασμού.

H Ducati, μια εταιρία υψηλών προδιαγραφών, με φήμη ανάλογη της Ferrari στους 2 τροχούς, καταγράφει την παρουσία της σε δύο κατηγορίες ποδηλάτων. Αν και δεν υπάρχει κάποιο ποδήλατο υψηλού επιπέδου, με ανθρακονημάτινο σκελετό και τεχνολογία αιχμής, το λογότυπο και μόνο της εταιρίας, θα προσελκύσει τους πιο ενθουσιώδεις ή τους αρχάριους στον χώρο.

ducati bicycles (6) ducati bicycles (5)

Το κορυφαίο μοντέλο, το 330SX είναι ένα βασικό trail ποδήλατο, με μια βασική ανάρτηση της Suntour και περιφερειακά Deore. Η τιμή του -βασιζόμενοι στα χαρακτηριστικά του- δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 400€, οπότε πρόκειται για πραγματικά ένα εισαγωγικό μοντέλο.

ducati bicycles (3) ducati bicycles (4)

Επίσης, αρκετά ποδήλατα θα είναι διαθέσιμα για τους μικρούς μας φίλους, με 24αρι, 20αρι, 16αρι και 12αρι ποδήλατο, ώστε να καλύψουν σχεδόν όλο το φάσμα των παιδικών ποδηλάτων. Ακόμη, δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Previous Article

Flat πετάλια που πλέουν έχουν float από την Funn!

Next Article

Ο Chris Akrigg σε νέες, hardtail, περιπέτειες. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια