Πως να ξαναχρησιμοποιήσετε το παλιό σας ποδήλατο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
diakosmhsh me palio podhlato diafora (9)

Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή του παλιού σας ποδηλάτου, που δεν σας είναι πλέον χρήσιμο. Έχει μείνει παρατημένο στην αποθήκη για αρκετό καιρό, έχει γεμίσει σκουριές και δεν αξίζει να επισκευαστεί. Σκεφτήκατε ότι ίσως υπάρχουν τρόποι, αντί να το πετάξετε, να ξαναχρησιμοποιήσετε το παλιό σας ποδήλατο; Εμείς έχουμε σκεφτεί μερικούς και θα σας τους δείξουμε παρακάτω.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξαναχρησιμοποιήσετε το παλιό σας ποδήλατο, είτε μέσα στο σπίτι είτε στο μπαλκόνι είτε στην αυλή σας. Πρόκειται για τον πιο πιστό συνταξιδιώτη σας, τον πιο καλό σας παιδικό φίλο και ποτέ δεν είναι εύκολο να λες αντίο στους φίλους, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει. Αντί όμως να το έχετε να το τρώει η σκουριά στην αποθήκη γίνετε λίγο δημιουργικοί, πάρτε και μερικές ιδέες και φτιάξτε κάτι όμορφο, κάτι χρήσιμο!

Διακόσμηση για τον κήπο, την αυλή και το μπαλκόνι σας.

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να ξαναχρησιμοποιήσετε το παλιό σας ποδήλατο είναι να το μετατρέψετε σε γλάστρα! Μπορείτε να το βάλετε στον τοίχο σε κάποιο δέντρο αν έχετε ή γιατί όχι να το αφήσετε με το σταντ του και να το μετακινείτε όπου χρειάζεστε την ομορφιά του!

diakosmhsh me palio podhlato diafora (3) diakosmhsh me palio podhlato diafora (2) diakosmhsh me palio podhlato diafora (10)

Να διακοσμήσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας!

Είτε ως γλάστρα εσωτερικού χώρου, είτε ως φωτιστικό! Εδώ μπορείτε να δείτε αρκετές κατασκευές με παλιά μέρη του ποδηλάτου και πως αυτά μετατράπηκαν σε εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία.

diakosmhsh me palio podhlato diafora (5) diakosmhsh me palio podhlato diafora (4) diakosmhsh me palio podhlato diafora (8) diakosmhsh me palio podhlato diafora (11)

Μπορείτε να τα μετατρέψετε σε έπιπλα!

Είτε πρόκειται για μια κρεμάστρα, είτε για ένα τραπεζάκι, έχετε άπειρες επιλογές.

Τέλος, μπορείτε με μικρά μαστορέματα να τα κάνετε πιο χρήσιμα όπως για παράδειγμα να φτιάξετε μια αντλία νερού για να ποτίζετε τον κήπο σας!

diakosmhsh me palio podhlato diafora (12)

Previous Article

MTB Trail στην μαγευτική Ισλανδία με το Yeti SB4.5c. (video)

Next Article

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με Sake και τρελή διάθεση!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια