Συνεργασία Shimano – MS Mondraker DH Team! Ο Danny Hart με Saint για τα επόμενα δύο χρόνια.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ms mondraker shimano saint (1)

Η Ιαπωνική εταιρία περιφερειακών Shimano για τα επόμενα δύο χρόνια θα «ντύνει» με την κορυφαία σειρά για downhill Shimano Saint την ομάδα της MS Mondraker και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Danny Hart.

Ο Danny Hart και ο Laurie Greenland, 25 και 19 ετών αντίστοιχα είναι τα δύο «αστέρια» αθλητές της MS Mondraker και έχουν 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Οι υπόλοιποι της ομάδας η Emmeline Ragot και ο Markus Pekoll -γνωστοί και με αρκετούς τίτλους ο καθένας τους.

ms mondraker shimano saint danny hart

Για τις επόμενες δύο αγωνιστικές χρονιές, τα αγωνιστικά Mondraker Summum των αθλητών θα έχουν τα κορυφαία περιφερειακά και φρένα της Shimano από την σειρά Saint.

ms mondraker shimano saint disk brake

«Η Shimano είναι ενθουσιασμένη για την συνεργασία με μια από τις πιο δυνατές ομάδες downhill, την MS Mondraker και έχει δεσμευτεί να στηρίξει της φιλοδοξίες της ομάδας στις πίστες του παγκοσμίου κυπέλλου.Ανυπομονούμε για την συνεργασία με τους αθλητές και μηχανικούς της ομάδας και στην συνέχιση της εξέλιξης των περιφερειακών παγκόσμιας κλάσης» δήλωσε ο Rudy Bouwmeester διεθυντής αθλητικού μάρκετινγκ της Shimano.

ms mondraker shimano saint brakes

«Όταν ονειρευτήκαμε για πρώτη φορά την δημιουργία μιας ομάδας υψηλών απαιτήσεων θέσαμε τα βλέμματα μας στο υψηλότερο επίπεδο. Να έχουμε παγκόσμιους πρωταθλητές να πιέζουν την εξέλιξη του αθλήματος. Η συνεργασία με την Shimano θα μας φέρει στην κατάλληλη θέση ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο«, δήλωσε από την μεριά του μάνατζερ της MS Mondraker, Markus Stockl.

ms mondraker shimano saint gear adjustment

Previous Article

Όταν ζητάς από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή EWS, Richie Rude να σπάσει ένα ΚΟΜ, αυτό είναι το αποτέλεσμα! (video)

Next Article

Τα κοινόχρηστα ποδήλατα της Κίνας! (+video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια