Κλειδαριά ποδηλάτου, η οποία όταν παραβιαστεί βρωμάει!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
skunklock-stinky-lock-2

Με την πρώτη ματιά η συγκεκριμένη κλειδαριά θα σας θυμίζει κάποιον κατάδικο και όχι άδικα. Το ασπρόμαυρο ριγέ της χρώμα παραπέμπει σε φυλακισμένο. Φυσικά δεν είναι μόνο η εμφάνιση της, αλλά σε περίπτωση που παραβιαστεί, μυρίζει τόσο άσχημα όσο και ο πιο βρωμερός κατάδικος! Η Skunklock είναι -με βεβαιότητα- η πιο «βρωμερή» κλειδαριά που μπορεί να αγοράσει κάποιος.skunklock-stinky-lock-1

Μπορεί να φαίνεται και να «δουλεύει» ως μια κανονική U-Lock λειδαριά, αλλά η μοναδικότητα της βρίσκεται στο εσωτερικό της όπου υπάρχει ένας θάλαμος κατά μήκος του σκληρυνμένου βραχίονα χάλυβα στον οποίο βρίσκεται ένα -νόμιμο- αλλά καθόλου ευχάριστο «χημικό αποτρεπτικό» όπως το χαρακτηρίζει η εταιρία.

skunklock-stinky-lock-3Κατά την φυσιολογική χρήση της κλειδαριάς, το χημικό αυτό παραμένει εσωτερικά της. Σε περίπτωση παραβίαση της όμως το χημικό αυτό βγαίνει στο περιβάλλον και δημιουργεί ένα -καθόλου ευχάριστο- σύννεφο αερίου το οποίο ερεθίζει τα μάτια του επίδοξου κλέφτη, του δυσκολεύει την αναπνοή και μπορεί ακόμη να προκαλέσει και εμετό! Επιπλέον, η εταιρία ισχυρίζεται πως το χημικό αυτό διεισδύει μόνιμα στα ρούχα του κλέφτη, καταστρέφοντας τα από την αισχρή μυρωδιά.

Βέβαια, εφόσον καθαρίσει ο αέρας από το βρωμερό αυτό αέριο, ο επίδοξος κλέφτης θα μπορούσε να συνεχίσει την κλοπή του, αλλά σύμφωνα με τους κατασκευαστές αυτό θα είναι ακατόρθωτο διότι θα έχει τραβήξει τόσο πολύ προσοχή επάνω του. Επίσης, υπάρχουν ελπίδες πως η κλειδαριά θα γίνει αρκετά γνωστή στους κλέφτες και όποτε βλέπουν τα χαρακτηριστικά της χρώματα θα γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για μια απλή κλειδαριά.

Προς το παρόν η Skunklock βρίσκεται στο Indiegogo
και έχει συμπληρώσει το απαιτούμενο ποσό ώστε να βγει παραγωγή, ενώ 200 τυχεροί που την απέκτησαν στην τιμή των 90$ -από τα 150$ που αναμένεται να είναι η τιμή της στην αγορά τον Ιούνιο του 2017.

 

Δυστυχώς σε περίπτωση παραβίασης, δεν μπορεί να «ξαναγεμίσει» με το βρωμερό αυτό υγρό.

Previous Article

Παλμογράφος και ζώνες καρδιακών παλμών.

Next Article

Έρευνα υποστηρίζει πως μια «πρέζα» αλάτι στο αθλητικό ποτό, αυξάνει την απόδοση!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια