Φαντάσματα στο Strava;

Author: Χωρίς σχόλια Share:
strava ghost mystery rider 2

Το φάντασμα του Strava επέστεψε! Ο μυστηριώδης αναβάτης με το όνομα «JP» έκανε την επανεμφάνιση του την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας αρκετά KOM στην Αυστραλία και στο Ομάν κάτι που συμβαδίζει με τους επαγγελματικούς αγώνες που έγιναν στα δύο αυτά μέρη.

Τρεις νέες δραστηριότητες ανέβασε στο Strava ο JP στις τελευταίες δύο εβδομάδες, με τις δύο από αυτές να είναι στις 11 Φεβρουαρίου και στις 13 περνώντας με «κορώνες» αρκετά segment στο Norton climb στην Αδελαΐδα -μέρος από όπου πέρασε και το Tour Down Under.

Τα νούμερα που συνοδεύουν τον λογαριασμό είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθώς 400watt για 10 λεπτά είναι ελάχιστοι οι αναβάτες στον κόσμο που μπορούν να αποδώσουν, ενώ οι χρόνοι του στις αναβάσεις είναι πολύ καλύτεροι από επαγγελματίες αθλητές, όπως ο Peter Stetina, o Lars Boom, ο Jesse Sergean και ο Jay McCarthy οι οποίοι ανέβασαν τους χρόνους τους κατά την διάρκεια του TdU.

Η τελευταία διαδρομή που ανέβασε ήταν στις 15 Φεβρουαρίου στο Ομάν. Σύντομη διαδρομή 17,5 χιλιομέτρων, αλλά με μέση ταχύτητα 43 χιλιόμετρα, χωρίς KOM’s αυτή την φορά όμως!

Η ταυτότητα του JP παραμένει μυστήριο από όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Strava το 2013, με τις εμφανίσεις του να συνοδεύονται με πολλά KOM’s σε αναβάσεις στην Αγγλία. Έπειτα το 2014, ανέβασε μια διαδρομή από την ανάβαση Sa Calobra όπου πέρασε πολλούς επαγγελματίες αναβάτες. Αρκετοί ισχυρίζονται πως πρόκειται για τον Lance Armstrong λόγω της φωτογραφίας που έχει στο προφίλ του ο JP, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Άλλοι πάλι, ισχυρίζονται πως είναι ο πρώην πρωταθλητής Αγγλίας Jack Pullar αν και ο ίδιος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη. Κυκλοφορεί πάντως έντονα μια φήμη πως δεν πρόκειται για κάποιον επαγγελματία αναβάτη, αλλά για κάποιον πολύ ταλαντούχο χομπίστα.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τον μυστηριώδη αναβάτη, εδώ είναι το προφίλ του από το Strava.

Previous Article

Τελική 101,2 χιλιόμετρα χτύπησε ο Bob Jungels στο Tour of Oman!

Next Article

Νέες μέθοδοι από την UCI για τον εντοπισμό κρυμμένων μορφών υποβοήθησης!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια